Verlies voor Atlantis 6

Geplaatst op: 17 november 2008

Beide teams gingen fel van start; binnen een paar minuten stond het al 4 -2. De snelle achterstand liet de ploeg uit Mijdrecht echter niet op zich zitten. Het team bleef goed korfballen, maar toch wisten de Weidevogels hun voorsprong uit te breiden. Met rust stond het 9 – 4, maar de Atlantis Florist combinatie oogde vanaf tien minuten voor rust fitter dan de tegenstander. Na rust herpakte Weidevogels zich helaas; ze kwamen fris de kleedkamer uit en bouwden hun voorsprong uit. De kans op winst was verkeken voor Atlantis. De ploeg uit Mijdrecht bleef desondanks goed korfbal laten zien. Tot het eind bleef het voor het publiek leuk, maar helaas hadden de Meervogels de overhand in doelpunten. Atlantis verloor uiteindelijk met 18 – 6. Als u wedstrijden van Atlantis wilt zien dan kunt u bijna elke zaterdag komen kijken in sporthal de Phoenix. Voor het programma en informatie over de club kunt u kijken op www.kvatlantis.nl.

Zaterdag 15 november speelde Atlantis 6 tegen Weidevogels 4 in Bleiswijk. Deze eerste zaalwedstrijd wist het jonge seniorenteam niet te winnen. Atlantis 6 is dit jaar gepromoveerd door vorig jaar op de laatste speeldag kampioen te worden, hierdoor wisten ze een sponsor te vinden in Florist. Beide teams gingen fel … Lees meer »