Verdiend kampioenschap voor De Vinken D4

Geplaatst op: 20 oktober 2008
Afgelopen zaterdag 18 oktober 2008 stond er voor de Brouwer Transport & Logistiek gesponsorde D4 een belangrijke wedstrijd op het programma.

Er zou namelijk beslist worden of ze gedeeld of alleen kampioen zouden worden. In de voorgaande wedstrijden deze najaarscompetitie had De Vinken slecht 1 verliespunt geleden. De eerste wedstrijd van het seizoen waren ze met 3-1 te sterk voor SDO. Vervolgens werd er de week daarop gelijkgespeeld tegen Atlantis. Maar vanaf dat moment begon het goed te draaien bij de D4, met bescheiden overwinningen werden er punten gepakt tegen OVVO, ESDO en Tempo. Afgelopen zaterdag moest er gespeeld worden tegen Reflex, de nummer op één na laatste in de competitie. Als er gewonnen werd, waren ze zeker van het kampioenschap. Omdat het vakantie was afgelopen week, was de voorbereiding niet ideaal te noemen.

Veel kinderen waren op vakantie en konden dus niet komen trainen. Maar iedereen was extreem gemotiveerd, wat het spel ten goede kwam. Om 11.15 begon de wedstrijd, De Vinken openende de score met een doorloopbal. Door een overtreding van één van de Vinken-heren kwam Reflex nog eenmalig gelijk door middel van een strafworp. 1-1 Maar vanaf dat moment was duidelijk dat de D4 niet meer van plan was om het kampioenschap uit handen te geven. Door middel van 3 afstandschoten en een kansje ging de D4 met een 1-5 voorsprong de rust in. In de rust deed de coach de belofte dat, als er 10 doelpunten gescoord zouden worden, er binnenkort op een trainingsavond op taart getrakteerd zou worden.

Dit zorgde uiteraard voor nog meer motivatie. Ook de de 2e helft bleef de verdediging geconcentreerd en er werd geen enkele bal doorgelaten. De aanval bleef wel scoren en na de 1-9 van Melissa scoorde David de 1-10, de taart was binnen!! De scheids floot af en ook het kampioenschap was verzekerd. Doelpunten van: Lotte (3x), Celine (2x), William (1x), Shannon (1x), Lilian (1x, Melissa (1x) & David (1x) Hierna was het natuurlijk feest. Bloemen, medailles en diploma’s waren uiteraard aanwezig.

Hopelijk kan de D4 en hun coaches Ruben Strubbe, Stefan Gijssen en Ronald Mul deze lijn in het zaalseizoen voortzetten. Hierbij willen we alle ouders, al het publiek en de sponsor Brouwer Transport en Logistiek bedanken voor hun steun, support en sponsoring. En we hopen iedereen in het zaalseizoen weer te zien!

Afgelopen zaterdag 18 oktober 2008 stond er voor de Brouwer Transport & Logistiek gesponsorde D4 een belangrijke wedstrijd op het programma. Er zou namelijk beslist worden of ze gedeeld of alleen kampioen zouden worden. In de voorgaande wedstrijden deze najaarscompetitie had De Vinken slecht 1 verliespunt geleden. De eerste wedstrijd … Lees meer »