Atlantis 2 haalt weer een punt competitie

Geplaatst op: 13 oktober 2008
Het gesponsorde Fortis team had na een winst vorige week bij Fiducia te Vleuten goede moed voor de wedstrijd van deze week. Dit keer kwamen De Vinken uit Vinkeveen op bezoek. In de competitie staan zowel Atlantis en De vinken met evenveel punten in de poule, dus dit beloofde een spannende wedstrijd te worden.

Atlantis 2 begon in de aanval met de volgende opstelling: aanvoerder Auke v.d Zijden, Alex van Senten, Sandra Gortenmulder en Tamara Gortenmulder. Het aanvals vak van het gesponsorde Fortis team wist al na vijf minuten op een voorsprong te komen van 2-0. Dit mede door een goed verdedigingsvak, deze bestond uit: Berry de Jong, Jimmy de Koning, Melissa v.d Stap en Kim Stolk. Helaas kwamen de Vinken al snel met een tegendoelpunt door middel van een verkregen strafworp. Na een kwartier wist Atlantis 2 al een voorsprong te behalen van 4-1. Maar uiteindelijk wisten ook De Vinken de korf te vinden. Zij kwamen al snel terug en wisten ook een voorsprong van twee punten verschil te pakken. Nog een minuut voor de rust maakte Atlantis de gelijkmaker, helaas pakte de vinken ook nog een puntje mee. Dit resulteerde in een achterstand van 6-7 voor Atlantis.

Na een bespreking van coach/trainer Jan-Willem van Koeverden Brouwer en een wissel waarbij Wilma Kranenburg het veld in kwam voor Melissa v.d Stap, pakte Atlantis 2 het goed op. Met een mooie doorloopbal van een van de heren maakte Atlantis het nog gelijk. Vanaf dat moment wisten De Vinken de korf nog drie maal te vinden. Met een stand van 7-10 op het scorebord viel ook nog eens de scheidsrechter uit met een blessure. Gelukkig was de scheidsrechter al aanwezig voor het eerste team en ook bereid om de laatste 25 minuten te fluiten. Dit pakte zeer positief uit voor Atlantis. Op een gegeven moment kwam Peter van der Wel het veld in, die gelukkig via een korte kans de gelijkmaker maakte op het scorebord. De scheidsrechter floot de wedstrijd af met een 10-10 als score. Al met al mag Atlantis 2 nog best tevreden zijn met het behalen van deze punt.

De doelpunten zijn deze week gescoord door: Kim Stolk (3), Auke v.d Zijden (2), Alex van Senten (2), Tamara Gortenmulder (1), Jimmy de Koning (1) en Peter v.d Wel (1).

Volgende week mag Atlantis 2 met een uitwedstrijd het opnemen tegen SDO (K) 3 uit Kamerik om 12.30 uur. Hopelijk weet het gesponsorde Fortis team dan de punten mee te nemen naar Mijdrecht.

Het gesponsorde Fortis team had na een winst vorige week bij Fiducia te Vleuten goede moed voor de wedstrijd van deze week. Dit keer kwamen De Vinken uit Vinkeveen op bezoek. In de competitie staan zowel Atlantis en De vinken met evenveel punten in de poule, dus dit beloofde een … Lees meer »