Atlantis B2 dubbel kampioen

Geplaatst op: 13 oktober 2008

Toen het team een beetje op elkaar ingespeeld was, liep het een stuk soepeler en werd er uiteindelijk gewonnen met 9-4. De tweede wedstrijd was uit in Linschoten tegen Luno B3. Al snel bleek dat Atlantis een maatje te groot was voor Luno. Gemakkelijk werd deze wedstrijd gewonnen met 0-19! Na twee wedstrijden gespeeld te hebben was SDO uit Kamerik de laatste tegenstander waar Atlantis nog niet tegen gespeeld had. Deze wedstrijd werd thuis in Mijdrecht gespeeld. Beide ploegen hadden in de eerste helft moeite om te scoren. De ruststand was 1-0 in het voordeel van Atlantis. Gelukkig liep het in de tweede helft beter en werd er meer gescoord. De uitslag was uiteindelijk 5-1. De volgende wedstrijd was wederom SDO. Voor deze moesten we vroeg verzamelen omdat we teamfoto’s bij ons sponsorbord van de Rabobank gingen maken. De wedstrijd begon minder goed. Al snel stonden we 1-0 achter. De moed gaven we niet op. De stand bleef gelijk opgaan. In de rust was het 3-3. De tweede helft speelden we erg goed en we eindigden met een eindstand van 5-6. Wat waren we blij.

Zaterdag 11 oktober was onze een na laatste wedstrijd van de poule. Als we deze zouden winnen zijn we alleen kampioen in de poule. Van onze tegenstander Luno hadden we de vorige keer ruim gewonnen. We waren toch wat gespannen. Het leek wel of er een paar onbekende spelers opgesteld waren. Dat bleek ook wel. Zeker in het begin van de wedstrijd was de tegenstand groot. Toch weerhield dit ons er niet van om te scoren. Na de eerste minuut scoorde Anne , fraai aangegeven door Timo. Zelf scoorde hij enkele minuten later door een doorloopbal. Niels en Kariem scoorden. Ongelukkig viel er ook een tegen ons in. 5-1. Na de rust gingen we onverminderd door. Er werd nog gescoord door Willemijn, Ciska, Timo en Stephan. Leila heeft goed steunend werkt laten zien, maar kwam zelf niet tot scoren. Er mocht nog een tegen gescoord worden. Eindstand 12-2.

Na de wedstrijd werden we gehuldigd met bloemen en een medaille, ook hebben we nog genoten van de heerlijke taart van de Rabobank. Ook onze geblesseerden Maartje en Marleen bedankt voor al het aanmoedigen. En natuurlijk alle invallers uit de verschillende teams.
Later die dag heeft de B2 nog mee gedaan aan de KIKA sponsor actie van het eerste team van Atlantis. Ook hier blonken ze weer uit. Ze hebben de training van het eerste gewonnen en zullen nog met veel plezier op deze dag terug kijken.

Christa en Wim bedankt voor het coachen van deze wedstrijden want zonder jullie konden we het niet redden.

Vier weken geleden begon de competitie voor het door de Rabobank gesponsorde team Atlantis B2. De eerste wedstrijd kwam Fiducia B2 op bezoek in Mijdrecht. Atlantis begon niet heel sterk aan de wedstrijd en de kansen werden moeizaam gecreëerd. Toen het team een beetje op elkaar ingespeeld was, liep het … Lees meer »