Repair Café: kom repareren in de Kerstvakantie


Geplaatst op: 17 december 2012

Op donderdag 27 december is het Repair Café voor het laatst dit jaar open om samen te gaan repareren. Dus een leuke gelegenheid voor mensen die anders niet op donderdagmiddag kunnen komen.

Breng uw kapotte spullen mee want er zijn diverse enthousiaste, technische vrijwilligers aanwezig om te kijken wat er aan te doen valt. Denk ook aan kleine kledingherstelwerkzaamheden met de naaimachine of handwerktechniek. We helpen u graag verder want weggooien kan altijd nog!

De gastvrouwen voorzien u graag van een (gratis) kopje koffie/thee in de gezellige zithoek. Er zijn geen kosten verbonden aan het Repair Café maar een kleine bijdrage in onze giftenpot wordt zeer gewaardeerd.

Van 14.00 tot 16.00 uur bent u van harte welkom in de Buurtkamer op de G. v. Aemstelstraat 5 in Mijdrecht. Telefonisch bereikbaar op 0297-288466 (vanaf 13:30 uur).

De eerstvolgende data in 2013 zijn: 10 en 24 jan. en 14 en 28 febr. 2013.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Repair Café: kom repareren in de Kerstvakantie

Op donderdag 27 december is het Repair Café voor het laatst dit jaar open om samen te gaan repareren. Dus een leuke gelegenheid voor mensen die anders niet op donderdagmiddag kunnen komen. Breng uw kapotte spullen mee want er zijn diverse enthousiaste, technische vrijwilligers aanwezig om te kijken wat er … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: