Eerste zege Atlantis 2 binnen

Geplaatst op: 6 oktober 2008

Met deze opdracht begon de ploeg uit Mijdrecht de wedstrijd tegen Fiducia. Door de regenval was het veld zwaar geworden, Atlantis wist dat zij de strijd moesten aangaan met veel inzet en power. De eerste helft ging gelijk op, het was een boeiende strijd van beide teams en met een gelijkspel werd er gefloten voor het rust signaal. Gezien de eerste helft was dit terecht, wel gezegd dat Atlantis een iets groter overwicht had. De omstandigheden werden er zwaarder op, voor de tweede helft zal Atlantis figuurlijk moeten gaan ‘knokken’ om de overwinning binnen te halen. De tweede helft begon voortvarend met een twee punten voorsprong. Door zowel verdedigend als aanvallend met honderd procent inzet door te gaan, werd deze voorsprong niet meer kleiner. Atlantis speelde de tweede helft solide uit om zo de overwinning veilig te stellen. Met een eindstand van 9-12 in het voordeel van Atlantis 2, is er een goede teamprestatie neergezet. De wedstrijd toont aan dat Atlantis weer gegroeit is. Er werd geduldig gespeeld in de aanval naar de goede kans en verdedigend werd er alleen risico genomen als het moest. De weg omhoog op de ranglijst is ingezet. Komende zaterdag staat dé derdy op het programma tegen Vinken 2. Met het spel dat Atlantis 2 laat zien, gaat dit een interessant ontmoeting worden. Aanvang van de wedstrijd is 13.30 bij Atlantis.

De doelpunten werden deze wedstrijd gemaakt door: Peter van der wel 4, Berry de Jong, Jimmy de Koning en Auke van der Zijden allen 2, Wilma Kranenburg en Kim Stolk beide 1.

Afgelopen zaterdag ging het door Fortis gesponsorde Atlantis 2 op bezoek bij Fiducia 2. Atlantis 2 stond voor aanvang van de wedstrijd onderaan de ranglijst met één punt. Ondanks de groei van het team en het amusante spel, heeft de ploeg punten nodig. Met deze opdracht begon de ploeg uit … Lees meer »