Atlantis B2 nu al kampioen

Geplaatst op: 29 september 2008

De Ronde Venen - Vier weken geleden begon de competitie voor het door de Rabobank gesponsorde team Atlantis B2. De eerste wedstrijd kwam Fiducia B2 op bezoek in Mijdrecht. Atlantis begon niet heel sterk aan de wedstrijd en de kansen werden moeizaam gecreeerd. Toen het team een beetje op elkaar ingespeeld was, liep het een stuk soepeler en werd er uiteindelijk gewonnen met 9-4.

De tweede wedstrijd was uit in Linschoten tegen Luno B3. Al snel bleek dat Atlantis een maatje te groot was voor Luno. Gemakkelijk werd deze wedstrijd gewonnen met 0-19! Na twee wedstrijden gespeeld te hebben was SDO uit Kamerik de laatste tegenstander waar Atlantis nog niet tegen gespeeld had. Deze wedstrijd werd thuis in Mijdrecht gespeeld. Beide ploegen hadden in de eerste helft moeite om te scoren. De ruststand was 1-0 in het voordeel van Atlantis. Gelukkig liep het in de tweede helft beter en werd er meer gescoord. De uitslag was uiteindelijk 5-1. Door van iedereen gewonnen te hebben zou er de volgende wedstrijd al voor het kampioenschap gespeeld kunnen worden. SDO was wederom de tegenstander maar nu in een uitwedstrijd.

De kampioenswedstrijd zaterdag 27 september
Vanmorgen moesten we vroeg verzamelen omdat we teamfoto’s bij ons sponsorbord van de Rabobank gingen maken. We moesten natuurlijk wel een teamfoto hebben voor als we vandaag kampioen zouden worden. We gingen met veel zin naar Kamerik toe om het kampioenschap binnen te halen. Toen de wedstrijd begonnen was stonden we al snel 1-0 achter, maar de moed gaven we niet op en het stond meteen daarna 1-1 met een mooi schot van Anne. We bleven streven naar een volgend doelpunt, want ja, we wilde natuurlijk heel graag kampioen worden! En het ging goed, want het werd 1-2 met een prachtige dieptebal van Stef aangegeven door Willemijn. Helaas kwam SDO in actie en het werd 2-2. Dat moest natuurlijk niet en al snel daarna scoorde Atlantis hun derde doelpunt door Timo met een doorloopbal. Vlak voor de rust scoorde SDO en het werd 3-3. Met deze stand gingen we de rust in.

Vol goede moed gingen we de tweede helft in maar jammer genoeg scoorden SDO en we stonden 4-3 achter. We gaven niet op en Ciska scoorde met een mooi schot. De stand was 4-4, erg spannend dus! Na een paar minuten scoorde Anne twee keer achter mekaar. Het stond dus 4-6. SDO liet het daar niet bij zitten en het werd 5-6. De laatste minuten kwamen er aan. Er mocht absoluut niet gescoord worden door SDO! Iedereen zat gespannen op het eindsignaal te wachten, het team, de geblesseerde Stephan, Maartje en Marleen, de ouders en onze coaches Wim en Christa. TRRR.. dat was het eindsignaal! YesYes we zijn kampioen!! Wat waren we blij.

We moesten wel snel naar huis omdat onze invallers hun eigen wedstrijd moesten spelen. Maar dat was niet erg want onze dag kon niet meer stuk. Bij Atlantis aangekomen gingen we met het team op het dakterras wat drinken om het te vieren. Invallers, Sharon, Ciska, Stef en Mathijs, super dat jullie bij ons in kwamen vallen. Christa en Wim bedankt voor het coachen van deze wedstrijden want zonder jullie konden we het niet redden. Hopelijk gaan de andere wedstrijden net zo goed.

De Ronde Venen - Vier weken geleden begon de competitie voor het door de Rabobank gesponsorde team Atlantis B2. De eerste wedstrijd kwam Fiducia B2 op bezoek in Mijdrecht. Atlantis begon niet heel sterk aan de wedstrijd en de kansen werden moeizaam gecreeerd. Toen het team een beetje op elkaar … Lees meer »