Eerste wedstrijd talententeam Atalante D4

Geplaatst op: 29 september 2008
Mijdrecht - Voor Creavorm D4 was het de eerste wedstrijd van het seizoen op maandag 22 september in de Bankras. Ook de eerste wedstrijd voor deze meiden in een damespoule, in de derde klasse. En de eerste wedstrijd die ze verloren sinds drie jaar, de afgelopen seizoenen speelden ze bij de aspiranten en waren wel 3 keer kampioen geworden! In het nieuwe dames 4 zitten de meiden (dames) Suzanne Arts, Lisa Beijer, Kellie Bocxe, Tanja van Eijk, Mathilde Kamp, Xuee Lont, Denise Mooij, Lotte Schreurs en Mariska van der Spoel.

Lisa kwam dit jaar weer terug van een jaar met blessure gelopen te hebben en Lotte is vanuit dames 1 het jonge talententeam komen bijstaan! Deze nieuwe teamvorming en de andere manier van spelen van de tegenstander was aardig wennen, maar de dames hielden moed en begonnen de wedstrijd. Beginopstelling was met Kellie en Lotte buiten, Mathilde en Lisa midden en Xuee en Denise als spelverdeelsters. Tanja was er helaas niet deze eerste wedstrijd. De start was een beetje chaotisch en iedereen moest nog z’n plekje vinden. De tegenstander maakte hier goed gebruik van en won de set met 25-17.

De tweede set begon met nieuwe moed. Suzanne was in plaats van Denise als spelverdeelster gekomen. Kellie op de middenaanval en Mariska deed nu buiten. Ook deze set werd verloren met 25-17. Maar af en toe werden toch wat punten binnen gehaald, bijvoorbeeld met een servicebeurt van Lotte Schreurs die achter elkaar wat punten scoorde. De derde set werd verloren met 25-14, maar ook hier konden ze af en toe toch nog wel mooie aanvallen maken en het werd de tegenstander niet te makkelijk gemaakt.

De laatste set begon goed. Vooral Lisa Beijer was helemaal aanwezig in het veld. Maar jammer genoeg hebben werd de set weer verloren met 25-17. Maar ze waren niet de enige van Atalante die die avond verloren, heren 2 gaf het ‘goede’ voorbeeld. Al deden zij het toch iets beter met toch nog een set gewonnen.

De coach, Ari Bocxe, en tevens nieuwe sponsor Creavorm van het team, concludeerde dat de meiden het deze eerste wedstrijd goed gedaan hadden, hij verwacht zeker dat het nieuwe jonge dames 4 binnenkort gaat winnen, kan ook bijna niet anders met zoveel talenten in het team!

Mijdrecht - Voor Creavorm D4 was het de eerste wedstrijd van het seizoen op maandag 22 september in de Bankras. Ook de eerste wedstrijd voor deze meiden in een damespoule, in de derde klasse. En de eerste wedstrijd die ze verloren sinds drie jaar, de afgelopen seizoenen speelden ze bij … Lees meer »