Atlantis 1 doet goede zaken bij Koveni

Geplaatst op: 29 september 2008
Mijdrecht - De eerste drie wedstrijden gingen in de competitie verloren voor eerste van Atlantis. De eerste twee wedstrijden werden met 1 punt verschil verloren. Vorige week werd er niet goed gespeeld tegen Korbis thuis. De wedstrijd tegen Koveni zou een zware wedstrijd worden, vorig seizoen werd er ook al eerder gespeeld tegen Koveni. Toen werd er twee keer van hen verloren.

Deze keer mocht Atlantis 1 gesponsord door Pimentel Fasteners, naar Koveni uit in Nieuwegein. Het was het nog maar steeds de vraag van waarom heeft Atlantis nog steeds nul punten. In de wedstrijd tegen Koveni was Atlantis niet scherp in de beginfase. Al snel stond Atlantis met 3-0 achter. Na deze fase begon Atlantis zich steeds meer in de wedstrijd te knokken. Door twee scores van de dames kwam Atlantis weer terug tot 4-2. Atlantis bleef doorvechten in de eerste helft van de wedstrijd. Waardoor er uit eindelijk een voorsprong geboekt werd van 5-6. Dit was meteen de rust stand.

Tijdens de rust werd er door Paul Plaatsman de coach van Atlantis aangegeven van dat het mogelijk was vandaag om te winnen. Er werden in de aanval goede combinaties gemaakt en goed gezocht naar de juiste kansen. Meteen aan de start van de 2e helft was het niet Atlantis maar Koveni die twee keer een strafworp miste. Hier door kon Atlantis de score uitbreiden naar 5-7. Koveni wou meteen in de tweede helft beginnen met achter verdedigen, waardoor er wat langer naar de juiste functies gezocht kon worden. Atlantis speelde de personen goed uit, zodat iedereen op de juiste positie stond en de kansen afgemaakt konden worden. In deze wedstrijd werd er door het hele team goed gepresteerd wat resulteerde in een mooie score in het voordeel was voor Atlantis. De wedstrijd werd uiteindelijk gewonnen met 7-11 in het voordeel.

De doelpunten voor Atlantis werden deze wedstrijd gemaakt door: Lisanne van Doornik (3) en Jelmer Steen (3), Jacco van Koeverden Brouwer (2), Masha Hoogeboom, Pim de Munter en Sandra Pronk (allen 1).

Volgende week speelt Atlantis bij Fiducia uit om 15:30 in Vleuten.

Mijdrecht - De eerste drie wedstrijden gingen in de competitie verloren voor eerste van Atlantis. De eerste twee wedstrijden werden met 1 punt verschil verloren. Vorige week werd er niet goed gespeeld tegen Korbis thuis. De wedstrijd tegen Koveni zou een zware wedstrijd worden, vorig seizoen werd er ook al … Lees meer »