001 -Brouwer Transport

START VERKOOP van 18 bedrijfsunits op bedrijventerrein “Het Werkeiland”


Geplaatst op: 24 september 2008
De Ronde Venen - Op een uitstekende locatie op het nieuwste bedrijventerrein “Het Werkeiland” in Mijdrecht is Vida bedrijfsmakelaars og begonnen met de start verkoop van 18 bedrijfsunits; genaamd “De Mijver”. Agere ontwikkeling uit Zaandam is de initiatiefnemer van dit nieuwbouwproject.

De Mijver wordt een echt ondernemerscentrum. De bedrijfsunits zullen gerealiseerd worden aan de Vermogenweg op een gedeelte van het bedrijventerrein van Mijdrecht dat beter bekend staat als “Het Werkeiland”. De gemeente De Ronde Venen heeft dit deel van het bedrijventerrein vrijgemaakt voor kwaliteitsontwikkelingen. Het bedrijventerrein is dan ook erg populair. Daarnaast heeft het een gunstige bereikbaarheid. “Het Werkeiland” grenst vrijwel direct aan de N201 en sluit aan op de uitvalswegen richting de A2 (Amsterdam, Utrecht) en de A4 (Aalsmeer, Hoofddorp, Schiphol).

Het moderne ondernemerscentrum De Mijver biedt onderdak aan 18 bedrijfsunits in een groene setting door de vele groen- en waterpartijen. Een uitstekend ondernemersklimaat!
De Mijver is uitstekend geschikt voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.
De gebruiksmogelijkheden zijn optimaal. Denkt u aan een mooie showroom met veel glaspuien, een ruim kantoor en uiteraard pure bedrijfsruimte voor vele doeleinden.

Een paar cijfers: 14 units hebben een bruto vloeroppervlakte van ca. 192 m2 incl. tussenvloer.
Deze betonnen tussenvloer wordt in de basis direct meegenomen. U heeft dus straks 96 m2 op de begane grond en nog eens 96 m2 op de verdieping!
Naast genoemde units zijn er vier prachtige kopunits beschikbaar met elk hun eigen uitstraling en charme.

De kopunits hebben een bruto vloeroppervlakte van ca. 201 m2 incl. tussenvloer. De units hebben een nokhoogte van maar liefst 6,5 meter. De vrije hoogte van de begane grond is ca. 3,25 meter; de verdieping meet een vrije hoogte van 2,7 meter.
Het draagvermogen van de units is royaal; 1.000 kg / m2 op de begane grond en
450 kg / m2 op de verdieping. Per unit worden drie parkeerplaatsen beschikbaar gesteld.

De units worden in principe casco opgeleverd. Geeft u liever de voorkeur aan een geheel afgebouwde unit, dan kunt u kiezen uit verschillende afwerkingpakketten.

Prijzen zijn vanaf € 184.000,- v.o.n. excl. btw. Uiteraard is een passende financiering prima te regelen. Rabobank Veenstromen helpt u graag op weg!

Voor meer informatie, verkoopprijzen en documentatie kunt u contact opnemen, of langskomen bij de verkopend makelaar van dit nieuwbouwproject:
Vida bedrijfsmakelaars og, gevestigd aan de Industrieweg 23 (schuin t.o Karwei) te Mijdrecht. Telefoonnummer:0297- 242 383 info@vidabedrijfsmakelaars.nl  
Eerst op internet kijken? www.vidabedrijfsmakelaars.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

START VERKOOP van 18 bedrijfsunits op bedrijventerrein “Het Werkeiland”

De Ronde Venen - Op een uitstekende locatie op het nieuwste bedrijventerrein “Het Werkeiland” in Mijdrecht is Vida bedrijfsmakelaars og begonnen met de start verkoop van 18 bedrijfsunits; genaamd “De Mijver”. Agere ontwikkeling uit Zaandam is de initiatiefnemer van dit nieuwbouwproject.De Mijver wordt een echt ondernemerscentrum. De bedrijfsunits zullen gerealiseerd … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: