Opnieuw nederlaag voor Atlantis 1

Geplaatst op: 23 september 2008
Mijdrecht - Na twee weken verlies, leek Atlantis 1 gesponsord door Pimentel Fasteners de draad weer op te willen pakken. Na een week hard trainen om de leermomenten uit de eerder verloren wedstrijden zo veel moegelijk te kunnen benutten, waren ze er weer helemaal klaar voor. De eerste helft ging gelijk op, maar de tweede helft liet een duidelijk verschil zien tussen de beide ploegen.

De tegenstander van deze week was Korbis 1 vanuit Waddinxveen. In de poule staan ze bovenin de lijst mede doordat hun eerste twee wedstrijden ruim gewonnen werden. Hierdoor liet Atlantis zich natuurlijk niet ontmoedigen en begon gelijk sterk aan de wedstrijd met een mooi doelpunt van Jacco van Koevorden Brouwer.

Dit bleek een lange tijd het enige doelpunt voor Atlantis te zijn, want Korbis scoorde maarliefst vier keer achter elkaar zonder een weerwoord van Atlantis. Hier moest verandering in komen er werd weer voor elke bal gevochten en het team kreeg weer een beetje moed. Dit resulteerde natuurlijk in een aantal doelpunten voor deze ploeg. En met een stand van 3 – 4 gingen ze de rust in.

In de rust kreeg het team van Atlantis genoeg aanwijzingen van trainer en coach Paul Plaatsman, zodat het gehele team weer na de rust fris in het veld stond. Korbis ging na de rust snel uit de startblokken en zorgde voor een snel doelpunt. Vanaf dat moment was de wedstrijd uit de handen van Atlantis. Ondertussen moest José Keijman verzorger van Atlantis een aantal keer uitrukken vanwege het ruwe spel dat er aan beide kanten gespeeld werd. Halverwege de tweede helft werd er gewisseld, Auke van der Zijden kwam in het veld ten koste van Jacco van Koevorden Brouwer.

Jammer genoeg viel er maar één doelpunt voor Atlantis in de tweede helft, terwijl de trein van Korbis maar verder denderde. Wat resulteerde in een eindstand van 4 – 12. Op het einde liet Atlantis de moed in de schoenen zakken waardoor er niet goed meer gecommuniceerd werd tussen de spelers en er minder voor de bal gevochten werd. Maar net als voorgaande weken heeft Atlantis weer genoeg punten waarop getraind kan worden, dus hopelijk is er dan volgende week het eerste positieve resultaat.

Volgende week wordt er tegen Koveni gespeeld om 15:30 in Nieuwegein.

Mijdrecht - Na twee weken verlies, leek Atlantis 1 gesponsord door Pimentel Fasteners de draad weer op te willen pakken. Na een week hard trainen om de leermomenten uit de eerder verloren wedstrijden zo veel moegelijk te kunnen benutten, waren ze er weer helemaal klaar voor. De eerste helft ging … Lees meer »