Atlantis 2 speelt gelijk tegen OVVO

Geplaatst op: 22 september 2008
De Ronde Venen - Na een goede voorbereiding deze week van Atlantis 2 bestond het aanvalsvak uit: Auke van der Zijden, Alex van Senten, Eline Laaper en Wilma Kranenburg. In het verdedigingsvak werd gestart door Jimmy de Koning, Peter van der Wel, Kim Stolk en Melissa van der Stap. In de 1e minuut werd er gelijk gescoord door beide partijen. Dit ging zo door tot 4-4. Daarna liep Atlantis 2/Fortis uit met 6-4, maar OVVO 4 kwam voor de rust terug met 7-7 door wat schoten en een strafworp. In de rust werd door de coach nog het een en ander doorgesproken en een vakbespreking gehouden. Atlantis 2 gingen weer met goede moed de 2e helft in. In de 3e minuut kreeg Atlantis gelijk een schot tegen waar wij weer gelijk terugkwamen door een vrije bal. Zo gingen het gelijk op tot 9-9. Bij de stand van 11-10 werd er gewisseld met Berry de Jong voor Alex van Senten en kwam Tamara Gortenmulder voor Wilma Kranenburg in de plaats. In de laatste 2 minuten van de wedstrijd kreeg Atlantis 2/Fortis drie strafworpen tegen waarvan er twee van de drie ingingen. Zo kwam het uiteindelijk op een gelijke stand van 12-12. Heel erg jammer, want Atlantis gingen met z’n allen voor de winst. De doelpunten in deze wedstrijd werden gemaakt door Auke van der Zijden (5), Peter van der Wel (3), Alex van Senten (2), Kim Stolk en Jimmy de Koning (1). Op 27 september speelt Atlantis 2 tegen Luno 2 in Linschoten om 17.00 uur.

De Ronde Venen - Na een goede voorbereiding deze week van Atlantis 2 bestond het aanvalsvak uit: Auke van der Zijden, Alex van Senten, Eline Laaper en Wilma Kranenburg. In het verdedigingsvak werd gestart door Jimmy de Koning, Peter van der Wel, Kim Stolk en Melissa Lees meer »