SUPER wedstrijd De Vinken E1

Geplaatst op: 21 september 2008
De Ronde Venen - Zaterdag morgen stond de wedstrijd tegen Atlantis E2 op het programma. Altijd een spannende wedstrijd tegen de “buren”. In de eerste helft begonnen Thomas, Gina, Annabel en Miquel in de aanval en Menno, Luca, Mariska en Timo in de verdediging. Het begin was wat rommelig met over en weer bal verlies maar al gauw hadden wij de meeste kansen maar er werd niet gescoord. Halverwege de eerste helft wisselen van vak.

Britt en Dylan kwamen erin en we gingen sneller spelen en dat had resultaat en al heel snel stonden we met 2-0 voor. Atlantis scoorde daarna ook een doelpunt maar gelijk scoorde wij met een mooie doorloopbal de 3-1.

Met deze stand gingen we lekker limonade drinken en werden er nog een paar tactische aanwijzingen meegegeven voor de tweede helft. In de tweede helft hadden wij ook heel veel bal bezit en al gauw mochten we een strafworp nemen omdat Annabel op de arm werd getikt. Met een SUPER genomen strakke bal werd het 4-1. Er werd goed gespeeld en prima verdedigd en we konden dan ook uitlopen naar een mooie 6-1 overwinning. SUPER GEDAAN!

De Ronde Venen - Zaterdag morgen stond de wedstrijd tegen Atlantis E2 op het programma. Altijd een spannende wedstrijd tegen de “buren”. In de eerste helft begonnen Thomas, Gina, Annabel en Miquel in de aanval en Menno, Luca, Mariska en Timo in de verdediging. Het begin was wat rommelig met … Lees meer »