001 - Hema

Rode kruis boottocht vinkeveense plassen


Geplaatst op: 16 september 2008
De Ronde Venen - Donderdag 18 sept. Organiseert het Rode Kruis weer een gezellig dagje "UIT EN TOCH THUIS"
Voor zo`n 50 inwoners uit de Ronde Venen (waaronder ook een 8- tal rolstoelers !).
Ruim 10 begeleiders én een muzikant staan met zorg en gezelligheid paraat om het iedereen naar de zin te maken ! Deze geheel verzorgde boottocht op de Vinkeveense Plassen is één van de vele contacten die vanuit de afgelopen Beursvloer zijn ontstaan.

De bedrijven Johnson-Wax en Micothon uit deze gemeente sprak het idee wel aan om een dagje uit in de eigen omgeving te organiseren. In samen werking met de huisartsen van de Ronde Venen werden mensen enthousiast gemaakt met als doel : een fijne dag, leuke uitleg over de Plassen, misschien wat nieuwe contacten en uiteraard ook kennismaking met het Rode Kruis en haar activiteiten ! En bij vertrek ontvangt iedereen namens Johnson-Wax ook nog het prachtige boek de Ronde Venen in Kaart zodat er thuis nog veel nagelezen en nagepraat kan worden.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Rode kruis boottocht vinkeveense plassen

De Ronde Venen - Donderdag 18 sept. Organiseert het Rode Kruis weer een gezellig dagje "UIT EN TOCH THUIS"Voor zo`n 50 inwoners uit de Ronde Venen (waaronder ook een 8- tal rolstoelers !).Ruim 10 begeleiders én een muzikant staan met zorg en gezelligheid paraat om het iedereen naar de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: