02 - Senior  sportief actief 2e week

De jongerenbus bijna klaar


Geplaatst op: 17 december 2012

Het jongerenwerk van Stichting De Baat is nu druk bezig met het ombouwen van een rijdende supermarkt naar een jongerenbus. Dé mobiele ontmoetingsplek voor alle jongeren uit De Ronde Venen. Zij zijn al in een ver gevorderd stadium. De bus is inmiddels opgefrist met een likje verf, de zithoeken zijn gemaakt en worden op dit moment bekleed. Deze week heeft het jongerenwerk de hulp gekregen van ‘Van Kreuningen’ die de vloerbekleding van de bus geheel heeft verzorgd en gesponsord!

Het jongerenwerk wil dat de bus een fris, creatief en duurzaam uiterlijk gaat krijgen. Voor het duurzame aspect wordt op dit moment onderzocht of het mogelijk is dat de bus voorzien wordt van zonnepanelen zodat er gebruik gemaakt kan worden van groene energie.

Met al deze hulp zal het mogelijk zijn dat de jongerenbus vanaf januari 2013 door De Ronde Venen zal rijden en op verschillende plekken gaat staan met leuke activiteiten. In de jongerenbus zijn verschillende dingen te doen. Zo kan kunnen jongeren er gamen, huiswerk maken, workshops volgen, film kijken op groot scherm, sporten, vragen stellen aan de jongerenwerkers of gewoon komen chillen.

Wil je al een peek-preview van de bus hebben? De bus staat vrijdag 21 december tot zondag 23 december bij de ijsbaan op het Raadhuisplein. RTV Ronde Venen zal vanuit de bus live radio en televisie maken en zich inzetten voor Serious Request.

Voor meer informatie over de jongerenbus zie: www.veenig.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De jongerenbus bijna klaar

Het jongerenwerk van Stichting De Baat is nu druk bezig met het ombouwen van een rijdende supermarkt naar een jongerenbus. Dé mobiele ontmoetingsplek voor alle jongeren uit De Ronde Venen. Zij zijn al in een ver gevorderd stadium. De bus is inmiddels opgefrist met een likje verf, de zithoeken zijn … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: