Atlantis E1 net geen kampioen

Geplaatst op: 16 juni 2008
Afgelopen zaterdag speelde Atlantis E1, gesponsord door optiek van der Zwaard hun laatste wedstrijd. Dit was een belangrijke wedstrijd voor Atlantis. Als deze wedstrijd gewonnen zou worden, zouden ze kampioen worden. Het kampioensschap moest dan wel gedeeld worden met SDO E2. Het werd dus een spannende wedstrijd tussen Atlantis E1 tegen SDO E2.

Atlantis ging goed van start. De eerste aanval werd gevormd door: Sander van Diemen, Max van Vliet, Giny Stam en Suzanne Pijper. In de verdediging hadden de coaches voor: Sven van Putten, Yara van Es (als heer), Joëlle Bakker en Claudia van Avezaath gekozen. Kevin Keijman begon de eerste tien minuten aan de kant.

De eerste aanval van Atlantis begon heel goed. Ze creëerde al gelijk heel veel kansen. Dit leidde al heel gauw tot een 1-0 voorsprong voor Altantis. Dit prachtige doelpunt kwam van Suzanne Pijper met een korte kans. De voorsprong was maar voor korte duur want SDO maakte alweer 1-1. Het werd tijd om te wisselen. Kevin Keijman kwam erin voor Sander van Diemen. Nu was het tweede aanvalsvak van Atlantis aan de beurt. Dit vak was goed op elkaar ingespeeld, want vlak na elkaar werd er 2-1 en de 3-1 gescoord door een korte kans van Joëlle Bakker en een mooi afstandsschot van Yara van Es. SDO liet het er niet bij zitten en wilde graag alleen kampioen worden door er voor rust nog twee in te gooien en was de ruststand 3-3.

Na de rust kwam Sander van Diemen in het veld voor Max van Vliet. Deze aanval creëerde weer zat kansen maar helaas gingen deze kansen er niet. Bij SDO helaas wel en zij scoorde de 3-4. Als laatste werd Max van Vliet gewisseld voor Sven van Putten. Ook deze aanval kregen zat kansen, veel ballen gingen net van het randje van de korf af. In de laatste paar minuten maakte SDO nog 3-5. Het zag er niet meer naar uit dat Atlantis kampioen zou worden. Maar ze bleven vechten tot het einde van de wedstrijd. SDO is alleen kampioen geworden. De strafworpen werden door Atlantis nog wel gewonnen met 9-8.

Graag willen we de sponsor optiek van der Zwaard bedanken. Als eerste dat ze weer de E1 hebben willen sponsoren en ten tweede hadden ze ook nog voor een klein cadeautje gezorgd voor de kinderen. Alle kinderen kregen van de sponsor een medaille.Ook aan de coaches van het team was gedacht. Hartelijk dank hiervoor! Ze zijn dan wel niet kampioen geworden, ze hebben allemaal ontzettend hun best gedaan om kampioen te worden. Op naar het volgende seizoen!

Afgelopen zaterdag speelde Atlantis E1, gesponsord door optiek van der Zwaard hun laatste wedstrijd. Dit was een belangrijke wedstrijd voor Atlantis. Als deze wedstrijd gewonnen zou worden, zouden ze kampioen worden. Het kampioensschap moest dan wel gedeeld worden met SDO E2. Het werd dus een spannende wedstrijd tussen Atlantis E1 … Lees meer »