Atlantis 5 op laatste speeldag kampioen!

Geplaatst op: 9 juni 2008
Op zaterdag 7 juni speelde Atlantis 5 hun kampioenswedstrijd tegen Madjoe 5. Een spannende strijd, Madjoe was al verzekerd van het kampioenschap, alleen met winst kon Atlantis 5 op gelijke hoogte komen.

Omdat Atlantis 5 breedtesport speelt zou dit resulteren in een gedeeld kampioenschap. De wedstrijd begon om half 5, na Atlantis 1 en de A1 die allebei hadden gewonnen en hiermee plaatsbehoud in hun klasse hadden veilig gesteld. Ondanks de hitte ging de wedstrijd fel van start. Beide ploegen hadden moeite met scoren, het bleef lang 0 – 0. Maar Atlantis wist de score te openen. Na het tweede Atlantis doelpunt had Madjoe een antwoord, 2 – 1.

De wedstrijd kende veel kansen, maar het scoren bleef moeizaam gaan. De spanning bleef in de wedstrijd en nog voor het einde van de eerste helft leek de wedstrijd af te stevenen op een slijtage slag. Met rust stond het nog maar 5 – 3. Na rust was de zon gedaald, maar de temperatuur nog niet. Het bleef voor beide ploegen moeilijk korfballen. Maar Atlantis wist weg te lopen bij de koploper, twee zwaarbevochten doelpunten zetten 7 – 3 op het scorebord. Maar Madjoe had ook nog wat in te brengen, na een aantal gemiste vrije ballen en zelfs een gemiste strafworp wist de tegenstander er 7 – 4 van te maken. De hitte zorgde voor veel vermoeidheid bij beide ploegen, Atlantis bleef het beste op de been.

Twee spelers van Madjoe hadden last van kramp in de kuiten. Atlantis maakte dankbaar gebruik van de verslechterende toestand van de tegenstander en maakte er uiteindelijk 9 – 4 van. Voor deze wedstrijd een ruime en verdiende zege. Na een lang seizoen is Atlantis 5 kampioen. Na het klassieke watergevecht volgde de huldiging. U kunt Atlantis 5 en andere teams weer in actie zien vanaf begin september, ook is Atlantis 5 nog op zoek naar een sponsor, net als enkele andere teams.

Op zaterdag 7 juni speelde Atlantis 5 hun kampioenswedstrijd tegen Madjoe 5. Een spannende strijd, Madjoe was al verzekerd van het kampioenschap, alleen met winst kon Atlantis 5 op gelijke hoogte komen. Omdat Atlantis 5 breedtesport speelt zou dit resulteren in een gedeeld kampioenschap. De wedstrijd begon om half 5, … Lees meer »