Voetballers Legmeervogels C5 kampioen

Geplaatst op: 19 mei 2008
Uithoorn is weer een kampioenenteam rijker. Op zondag 18 mei speelde hetb tean van Legmeervogels C5 een voetbaltoernooi in Monnikendam. De wedstrijden duurden 20 minuten en er werd niet van speelhelft gewisseld.

In een poule van 4 teams begonnen de Legmeervogels het toernooi uitstekend en eindigden de eerste wedstrijd met een klinkende 6-0 overwinning.

De tweede wedstrijd begon wat moeizamer en aanvankelijk werd er door zwak samenspel niet gescoord. In de slotfase vonden de middenvelders en aanvallers van de Legmeervogels elkaar weer. Na een sterke lslotfase werd de wedstrijd met 3-0 gewonnen.

In de laatste wedstrijd van het uitstekend georganiseerde toernooi wonnen de mannen van de C5 met 2-0 en hiermee werd LMV C5 ongeslagen winnaar.

Met een totaal van 11 doelpunten vóór en nul tegen bleek het team van leiders Wilfred Kuijlenburg, André de Groot en Co Baars over de meest doeltreffende voorhoede, het beste middenveld en de meest solide verdediging te beschikken.

Uithoorn is weer een kampioenenteam rijker. Op zondag 18 mei speelde hetb tean van Legmeervogels C5 een voetbaltoernooi in Monnikendam. De wedstrijden duurden 20 minuten en er werd niet van speelhelft gewisseld.In een poule van 4 teams begonnen de Legmeervogels het toernooi uitstekend en eindigden de eerste wedstrijd met een … Lees meer »