De Vinken verliest belangrijke wedstrijd om lijfsbehoud

Geplaatst op: 13 mei 2008
Afgelopen zaterdag 10 mei heeft het door Fortis gesponsorde eerste team van De Vinken de belangrijke wedstrijd tegen mededegradatiekandidaat All-Ready uit Zierikzee verloren. Via een gelijke russtand wonnen de Zeeuwen uiteindelijk met 13-8.

Lijfsbehoud eerste klasse
Op het zonovergoten (gras)veld van All-Ready stond de belangrijke wedstrijd om lijfsbehoud in de eerste klasse F op het spel. Beide teams moeten nog de nodige punten verzamelen om geen promotiedegradatiewedstrijd aan het eind van het veldseizoen te hoeven spelen. All-Ready is geen onbekende dit seizoen voor De Vinken. Het team van Dirk vd Vliet speelde al drie keer eerder dit seizoen tegen de ploeg uit Zierikzee. De eerste wedstrijd op het veld bleven de punten in Vinkeveen. In de zaal was All-ready twee keer de sterkste. Echter degradeerde beide teams in de zaal uit de eerste klasse. Het beloofde dus een spannende wedstrijd te worden, waarin in beide ploegen aan elkaar gewaagd zouden zijn.

Weinig enerverende wedstrijd
All-Ready begon sterk aan de wedstrijd. Met hun eerste twee schoten pakten ze direct een 2-0 voorsprong. Pas na een kwartier kon De Vinken wat terug doen. De rest van de eerste helft ging gelijk op, wat resulteerde in een gelijke ruststand van 5-5.

In de tweede helft begon nu De Vinken sterk met een voorsprong. Dit was helaas ook het laatste offensief. De Vinken was niet in staat het spel van de eerste helft door te zetten. All-Ready wist hiervan te profiteren door via 9-7 uit te lopen naar een iets geflatteerde 13-8 eindstand in de laatste tien minuten.

Door deze nederlaag hebben All-Ready en De Vinken van plek gewisseld op de ranglijst, met vijf punten staat De Vinken nu op de zevende plaats in de competitie

Zaterdag 17 mei staat een belangrijke wedstrijd voor het vlaggenschip te wachten tegen Avanti uit Pijnacker. De wedstrijd zal gespeeld worden op Sportpark De Groene Wijdte te Pijnacker en zal starten om 15:30.

Afgelopen zaterdag 10 mei heeft het door Fortis gesponsorde eerste team van De Vinken de belangrijke wedstrijd tegen mededegradatiekandidaat All-Ready uit Zierikzee verloren. Via een gelijke russtand wonnen de Zeeuwen uiteindelijk met 13-8. Lijfsbehoud eerste klasseOp het zonovergoten (gras)veld van All-Ready stond de belangrijke wedstrijd om lijfsbehoud in de … Lees meer »