Atlantis 1 start veldcompetitie matig

Geplaatst op: 30 april 2008
Zaterdag 26 april speelde het eerste team van Atlantis de returnwedstrijd tegen koploper Woudenberg. Het betrof de eerste wedstrijd van de tweede helft van de veldcompetitie. Nadat Atlantis zich in de zaal ter nauwernood had weten te handhaven, volgde een vrij lange voorbereiding op het laatste gedeelte van het seizoen. Handhaving op het veld is voor Atlantis nog zeker geen zekerheid. Het pakken van punten is dan ook van zeer groot belang. Helaas bleek koploper Woudenberg een maatje te groot en was het spel van Atlantis onder de maat, hetgeen resulteerde in een teleurstellend verlies.

Het Fortis team van Atlantis startte in de vertrouwde basisopstelling en kon weer rekenen op een goed gevulde reservebank en enthousiast publiek. Atlantis kwam in de eerste helft van de wedstrijd maar moeilijk tot scoren. Onvoldoende balsnelheid en te weinig verrassende acties maakten het aanvalsspel voorspelbaar en gemakkelijk te verdedigen voor de tegenstander. Echter omdat ook Woudenberg moeite had met het vinden van de korf, ging de stand aanvankelijk gelijk op. Na een ruststand van 2-7 kon Atlantis het spel in de tweede helft van de wedstrijd niet meer ten goede keren. Coach Paul Plaatsman bracht oudgediende Peter van der Wel in de wedstrijd voor Mark Goverse, maar deze wissel mocht niet baten. Het matige optreden van Atlantis resulteerde in een eindstand van 6-16.

Op zaterdag 10 mei speelt Atlantis een zeer belangrijke uitwedstrijd tegen naaste concurrent Hemur Enge. Om zichzelf meer zekerheid te verschaffen in de competitie is een overwinning op deze ploeg van belang. De eerstvolgende thuiswedstrijd zal plaatsvinden op 17 mei om 15.00 uur.

De doelpunten in deze wedstrijd werden gemaakt door Jelmer Steen (3) en Jacco van Koeverden Brouwer (3).

Zaterdag 26 april speelde het eerste team van Atlantis de returnwedstrijd tegen koploper Woudenberg. Het betrof de eerste wedstrijd van de tweede helft van de veldcompetitie. Nadat Atlantis zich in de zaal ter nauwernood had weten te handhaven, volgde een vrij lange voorbereiding op het laatste gedeelte van het seizoen. … Lees meer »