Atalante MA1 voor de 3de keer op rij kampioen!!

Geplaatst op: 21 april 2008
Maandag 14 april speelde de Atalante meisjes aspiranten A tegen Haarlem MA1. De eerste set werd gespeeld door Denise Mooij, Kellie Bocxe, Suzanne Arts, Mariska v/d Spoel, Xuee Lont en Mathilde Kamp. De meiden moesten er wel weer even inkomen na 2 weken niet gespeeld te hebben. De tegenstander Haarlem MA1 speelde slordig, waardoor Atalante mee ging spelen met het slordige spel. Na een time-out van de tegenstander kwam iedereen weer tot rust waardoor de meiden weer lekker hun eigen spel gingen spelen. Ze wonnen de set met 25-14.

In de tweede set stonden dezelfde meiden in het veld, maar halverwege werd Mariska gewisseld voor Tanja v. Eijk. Ondanks dat Atalante nog niet helemaal in de wedstrijd zat, maakten ze toch een aantal mooie punten. Ook deze set werd gewonnen. Dit keer met 25-15.

Halverwege de laatste set (de derde set) kwam Denise voor Xuee in de plaats. Dit deel van de wedstrijd ging wat beter, waardoor de tegenstander een beetje in paniek raakte. Hier profiteerde Suzanne mooi van en scoorde een aantal aces achter elkaar. Het was gedaan met ze, de meiden waren nu enthousiast en de punten vlogen binnen. Het werd 25-9 voor Atalante. Alweer een wedstrijd met 3-0 gewonnen, mooie afsluiting van het seizoen! Een seizoen waarin Atalante MA1 voor de 3e keer achter elkaar kampioen geworden. Ongeslagen nog wel! Proficiat aan het team, de coaches vaders Bocxe en Van Eijk en trainer/coach Sjaak Immerzeel.

Maandag 14 april speelde de Atalante meisjes aspiranten A tegen Haarlem MA1. De eerste set werd gespeeld door Denise Mooij, Kellie Bocxe, Suzanne Arts, Mariska v/d Spoel, Xuee Lont en Mathilde Kamp. De meiden moesten er wel weer even inkomen na 2 weken niet gespeeld te hebben. De tegenstander Haarlem … Lees meer »