Atlantis B1 ongeslagen kampioen

Geplaatst op: 31 maart 2008
Afgelopen zaterdag heeft het door Ruijgrok Makelaars gesponsorde team ATLANTIS B1 de laatste wedstrijd gespeeld in de zaalcompetitie. Na een matige eerste wedstrijd van het zaalseizoen heeft Atlantis B1 een mooie reeks overwinningen in de wacht weten te slepen, waardoor het op 8 maart in een uitwedstrijd kampioen wist te worden.

De eerste zaalwedstrijd begon matig voor de ploeg uit Mijdrecht. Bij Pernix uit wist Atlantis niet verder te komen dan een gelijk spel. De tweede wedstrijd bleek een wedstrijd te zijn waar Atlantis de rest van het seizoen vertrouwen uit heeft weten te putten. Door goed geconcentreerd verdedigen en een hoog speltempo van Atlantis werd er met 13-2 gewonnen van Tempo.

Hierna volgde een mooie reeks met overwinningen. SDO (H) werd verslagen met 10-7, Kios werd verslagen met 11-7 en VZOD met 9-7. Hierna kwam de grootste concurrent op bezoek in Mijdrecht. De Vinken hadden op dat moment 1 verliespunt meer dan Atlantis en waren dus gebrand op een overwinning. Na een spannende wedstrijd, die tot de laatste minuut gelijk op ging, wisten de Mijdrechtenaren in de laatste minuut het winnende doelpunt te maken, waardoor er een 11-10 winst werd behaald.

Op 8 maart stonden er nog 2 wedstrijden op het programma en had Atlantis nog steeds geen wedstrijd verloren waardoor er 3 punten voorsprong waren behouden op de nummer 2. Bij winst op VZOD zou het kampioenschap niet meer ontnomen kunnen worden. Zenuwen overheerste het spel van Atlantis in de eerste helft waardoor pas na 12 min spelen het eerste doelpunt gescoord wist te worden. Door goed verdedigend werk en vertrouwen in het eigen spel werd er uiteindelijk met een grote overwinning 13-5 gewonnen en was het kampioenschap een feit.

Afgelopen zaterdag werd ook de laatste wedstrijd tegen De Vinken nog gewonnen met 7-5, waardoor Atlantis B1 met maar 1 verliespunt in 12 wedstrijden verdient kampioen is geworden.

Die middag is er in de kantine gehuldigd in bijzijn van familie en vrienden. Ook de sponsor Ruijgrok Makelaars was hierbij aanwezig. We willen iedereen die ons dit zaalseizoen gesteund heeft tijdens onze wedstrijden bedanken en hopen jullie tijdens het buitenseizoen allemaal weer terug te zien.

Afgelopen zaterdag heeft het door Ruijgrok Makelaars gesponsorde team ATLANTIS B1 de laatste wedstrijd gespeeld in de zaalcompetitie. Na een matige eerste wedstrijd van het zaalseizoen heeft Atlantis B1 een mooie reeks overwinningen in de wacht weten te slepen, waardoor het op 8 maart in een uitwedstrijd kampioen wist te … Lees meer »