Mag ik van u …… de beste spaarhypotheek?


Geplaatst op: 11 maart 2007

Mag ik van u ..... de beste spaarhypotheek?

Dit is de vraag die iedere consument stelt aan zijn hypotheekadviseur. De beste hypotheek is echter niet voor iedereen hetzelfde. Veel persoonlijke factoren spelen een rol bij het maken van een keuze uit de talloze hypotheekvormen die er tegenwoordig zijn.

Sinds kort is daar de Quartet Spaarhypotheek bij gekomen. In essentie gelijk aan de traditionele spaarhypotheek maar met interessante voordelen en inpasbaar in uiteenlopende situaties. Vooral wanneer u onzeker bent over de risico’s van een beleggingshypotheek of wanneer u de onzekerheid over de wisselende hypotheekrente wilt vermijden, is dit een uniek alternatief.

4 jaar lang 10% rentevergoeding!
Bijzonder aan de Quartet Spaarhypotheek is de gegarandeerde rentevergoeding van maar liefst 10% op uw spaartegoed voor de eerste vier jaar. Dat is uniek in Nederland en biedt u interessante voordelen. Door de hogere gegarandeerde rentevergoeding bouwt u namelijk sneller aan het benodigde eindkapitaal voor het aflossen van uw hypotheek. Dat betekent dat u per maand minder hoeft te sparen waardoor uw maandlasten lager uitvallen.

De belangrijkste voordelen voor u op een rij:
scherpe spaarpremie en hypotheekrente
gegarandeerde rentevergoeding van 10% gedurende de eerste 4 jaar
lage maandlasten
de zekerheid van een spaarhypotheek
gemakkelijk aan te passen aan uw wensen
overlijdensrisicoverzekering niet verplicht, dus geschikt voor alle leeftijden
eenvoudig via Hypotheek Adviescentrum De Ronde Venen te regelen

Selecte groep hypotheekadviseurs
De Quartet Spaarhypotheek is uitsluitend verkrijgbaar via een selecte groep hypotheekadviseurs. Zij zijn in staat uw hypotheekwens goed te beoordelen en te berekenen of de Quartet Spaarhypotheek ook in uw individuele situatie de beste hypotheek is. Hypotheek Adviescentrum De Ronde Venen is één van die zorgvuldig geselecteerde hypotheekadviseurs.

Actie
Vraagt u nu bij Hypotheek Adviescentrum een offerte aan voor de Quartet Spaarhypotheek dan ontvangt u bij uw offerte een toepasselijk cadeau. En kiest u vòòr 30 april definitief voor een Quartet Spaarhypotheek dan dingt u bij Hypotheek Adviescentrum automatisch mee naar de hoofdprijs: een luxe wijn- en fijnproef weekend voor 2 personen. Vraag uw adviseur, Jon Alberts, naar de actievoorwaarden.

Hypotheek Adviescentrum De Ronde Venen
Dorpsstraat 13
Mijdrecht.

Telefoonnummer: 0297-250301
E-mail: info@hac-derondevenen.nl
www.hacderondevenen.nl

Financiële bijsluiter
Voor de Quartet Spaarhypotheek is een financiële bijsluiter opgesteld. Vraag er om bij uw adviseur en lees hem voordat u de hypotheek afsluit.

WoonNexxt Hypotheken en Universal Leven
De hypotheeklening wordt verstrekt door WoonNexxt Hypotheken. WoonNexxt Hypotheken is onderdeel van ABN AMRO Hypotheken Groep (één van de grootste geldverstrekkers in Nederland). De spaarverzekering wordt geadministreerd door Universal Leven. Deze levensverzekeraar is een 100% dochter van Allianz Nederland N.V. (één van de grootste verzekeringsconcerns in Europa).

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mag ik van u …… de beste spaarhypotheek?

Mag ik van u ..... de beste spaarhypotheek? Dit is de vraag die iedere consument stelt aan zijn hypotheekadviseur. De beste hypotheek is echter niet voor iedereen hetzelfde. Veel persoonlijke factoren spelen een rol bij het maken van een keuze uit de talloze hypotheekvormen die er tegenwoordig zijn.Sinds kort is … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: