Atlantis 2 laat punten bij TOP

Geplaatst op: 3 maart 2008
Het door Pimentel Fastener gesponsorde tweede team van Atlantis speelde afgelopen zaterdag een late wedstrijd om 21.45 uur in de sporthal “Wasbeek” te Sassenheim.

Door afwezigheid en blessures had Atlantis 2 een gewijzigde opstelling. Met de volgende opstelling werd gestart, in de eerste aanval: Inge van Moort, Wilma Kranenburg, Auke van der Zijden en Klaas van Heeringen. De verdediging bestond uit: Mirjam Gortenmulder, Sandra Pronk, Barry van der Waa en Bert Pauw. Daarnaast zaten Pleun Neurink, Tamara Gortenmulder en Masha Hoogenboom op de bank.

Aangezien TOP (S) al alle wedstrijden in de poule met winst weet te behalen, werd dit een zware en moeilijke wedstrijd voor Atlantis.

TOP (S) wist ook als eerste te scoren, maar dat liet Atlantis niet zo maar gebeuren. In de 15 minuten van de wedstrijd wist Atlantis het gelijk te houden met TOP (S). Na een aantal mooie kansen ging Atlantis met een score van 7-4 de rust in.

Na de rust wist Atlantis het eerste doelpunt te scoren, waardoor Atlantis iets dichter bij TOP (S) kwam, helaas scoorde TOP (S) daarna ook nog een aantal keren. In de loop van de tweede helft wisten zowel Atlantis en TOP (S) nog verschillende malen te scoren. Met een stand van 13-8 werd Inge van Moort gewisseld voor Masha Hoogenboom. Na de wissel wisten zowel TOP en Atlantis nog beide te scoren. Toen werd Auke van der Zijden gewisseld voor Pleun Neurink. In de laatste 5 minuten wist TOP (S) de wedstrijd helemaal naar zich toe te trekken. De wedstrijd werd geëindigd met een score van 18-10.

De doelpunten kwamen deze week van: Auke van der Zijden (5), Barry van der Waa (3), Bert Pauw (1) en Mirjam Gortenmulder (1).

Volgende week speelt Atlantis 2 om 15.20 uur in de Phoenix sporthal tegen KIOS 2 uit Nieuw-Vennep. Hopelijk weet Atlantis dan de winst in eigen sporthal te kunnen behalen.

Het door Pimentel Fastener gesponsorde tweede team van Atlantis speelde afgelopen zaterdag een late wedstrijd om 21.45 uur in de sporthal “Wasbeek” te Sassenheim. Door afwezigheid en blessures had Atlantis 2 een gewijzigde opstelling. Met de volgende opstelling werd gestart, in de eerste aanval: Inge van Moort, Wilma Kranenburg, Auke … Lees meer »