001 - Escaperoom aglemeen

Kerstverrassing van Lions Club Vinkeveen en Waverveen


Geplaatst op: 18 december 2012

Afgelopen woensdag 12 december 2012 heeft de Lions club Vinkeveen en Waverveen net als vorige jaren kerstpakketten uitgedeeld aan de Thuisbegeleiding van Careyn Zuwe Zorg. Deze kerstpakketten bevatten eerste levensbehoeften en enkele luxe producten. Ook aan de kinderen in deze gezinnen is speciaal gedacht, die verrast zullen worden met een cadeaubon om speelgoed uit te kiezen. En voor de algemene gezondheid is het kerstpakket voorzien van een uitgebreid mondverzorgingspakket. Een mooi kerstpakket voor diegenen die een beetje steun nu hard kunnen gebruiken. De kerstpakketten worden door de collega’s van de thuiszorg persoonlijk uitgedeeld aan speciaal geselecteerde gezinnen en alleenstaanden in De Ronde Venen.

Volgens Ans van Es van de Thuisbegeleiding komt ze, zeker in deze moeilijke economische tijden, bijzonder schrijnende gevallen tegen in onze gemeente. Denk hierbij aan moeders die geen eten op de plank hebben, om maar te zwijgen van een kerstcadeautje voor de kinderen. Naast schulden en psychische klachten is eenzaamheid ook een groot probleem wat de begeleiders tegenkomen in het thuisbegeleidingswerk. De thuisbegeleider is vaak het enige bezoek in de week wat deze mensen ontvangen. “Deze kerstpakketten komen echt terecht op de plekken waar het zeer nodig is en zal zeker een fijne kerstverrassing zijn”, aldus Ans van Es.

Ans van Es gaf tijdens de overhandiging van de kerstpakketten aan de Thuisbegeleiding aan dat zij de afgelopen jaren positieve reacties van de gezinnen heeft ontvangen. De gezinnen zijn enorm blij met het gebaar. Ook dit jaar is het gelukt om met behulp van onze sponsoren (Jumbo – Vinkeveen en Allemondengezond.nl) en vrijwilligers de kerstpakketten te verzorgen.

De Lions club Vinkeveen en Waverveen wil de collega’s van de Thuisbegeleiding Careyn Zuwe Zorg hartelijk danken voor hun samenwerking om de kerstdagen wat te verlichten voor diegenen in onze samenleving die het zo nodig hebben!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kerstverrassing van Lions Club Vinkeveen en Waverveen

Afgelopen woensdag 12 december 2012 heeft de Lions club Vinkeveen en Waverveen net als vorige jaren kerstpakketten uitgedeeld aan de Thuisbegeleiding van Careyn Zuwe Zorg. Deze kerstpakketten bevatten eerste levensbehoeften en enkele luxe producten. Ook aan de kinderen in deze gezinnen is speciaal gedacht, die verrast zullen worden met een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: