VZOD blijft rode lantaarndrager

Geplaatst op: 18 december 2012

Afgelopen zaterdag reisden VZOD/vdBoon 1 en 2 af naar Spijkenisse waar Olympia is gehuisvest.

VZOD, met maar 2 punten op de laatste plaats in de competitie, was er veel aan gelegen om het punten aantal te verdubbelen. Voordat de formatie van Frits Visser haar kunsten ging vertonen beet VZOD 2 de spits af tegen het 2e van Olympia. Veel valt hier niet over te zeggen; de uitslag zegt genoeg, 16-5 voor de thuisploeg. Zou dit de inspiratie geven voor het 1e om het beter te willen doen? De eerste helft gaf VZOD goed partij en nam met Olympia om en om een voorsprong van maximaal 1 punt. Olympia wist met een voorsprong van 9-8 de rust te bereiken. Het vlaggenschip uit Kudelstaart rook zijn kans, nog 30 minuten spelen zoals in de eerste helft en VZOD zou zijn puntentotaal kunnen verdubbelen en tevreden de lange reis naar huis kunnen maken.

Het zou anders uitpakken; tot 10-10 bleven de Kudelstaarters de Spijkenissers in het bij elkaar, toen raakten de VZOD-ers het spoor even bijster en Olympia maakte hier dankbaar gebruik van. Een kleine verslapping van VZOD/vdBoon zorgde in 9 minuten tijd voor 4 punten achterstand; 14-10.

Na deze verslapping ging VZOD weer scoren, maar ook Olympia scoorde mee. Na 15-13 werd het 16-13 en uiteindelijk 16-15. Eén punt te kort voor een puntje en dus met lege handen naar huis.

Teleurgesteld was coach Frits Visser na de wedstrijd wel. Dichtbij de punten, maar ondanks het verlies goed gespeeld, iets dat vertrouwen geeft voor de komende wedstrijden waar zeker punten gepakt moeten worden. Kijk voor meer info op www.vzod.nl.

Afgelopen zaterdag reisden VZOD/vdBoon 1 en 2 af naar Spijkenisse waar Olympia is gehuisvest. VZOD, met maar 2 punten op de laatste plaats in de competitie, was er veel aan gelegen om het punten aantal te verdubbelen. Voordat de formatie van Frits Visser haar kunsten ging vertonen beet VZOD 2 … Lees meer »