CSW verzuimt te winnen

Geplaatst op: 18 februari 2008

CSW - Cobu Boys 3 - 3 (1 -0)

Het Wilnisse CSW heeft in de strijd om een periodetitel kostbare punten laten liggen. Tegen concurrent Cobu Boys uit Amersfoort werd in een spectaculaire wedstrijd met 3-3 gelijkgespeeld.

Het zag er een uur lang niet naar uit dat Cobuv Boys punten ging halen in Wilnis. CSW startte goed en had binnen 10 minuten al op een ruime voorsprong moeten staan maar deed dit niet. Eerst was er een mooie aanval via de linkerkant en Ronald Lucassen bereikte Cesar de Kuijer. Geheel vrijstaand schoot De Kuijer de bal over. Even later werd Frank Zaal vrije doortocht verleend maar zijn inzet was te zacht. Na een kleine 20 minuten spelen dan toch de openingstreffer. Frank Zaal werd opnieuw de diepte in gestuurd en tegen zijn punter in de verre hoek had de keeper geen verweer.

CSW bleef kansen creëren maar ook Cobu Boys kwam er aantal keer gevaarlijk uit. Dennis Prins had echter de eerste helft niet al te veel moeite om zijn doel schoon te houden. Het enige dat men de ploeg van Dennis van den Ing kon kwalijk nemen was dat er geen 3-0 op het bord stond. In de derde minuut van de tweede helft werd de voorsprong verdubbeld. John Groenewegen plaatste een directe vrije trap in de verre hoek en schoot CSW daarmee naar 2-0. Geen vuiltje aan de lucht zou je zo zeggen maar het middelste gedeelte van de tweede helft zagen de Wilnissers er een stuk slechter uit.

Keeper Prins leek een voorzet gemakkelijk te kunnen vangen, maar de aanvoerder van Cobu Boys sprong hoger en knikte de aansluitingstreffer op het bord. CSW bleef wel speldenprikjes geven maar de eindpass onbrak om nog echt gevaarlijk te worden. Een verdediger van Cobu Boys werd wegens natrappen van het veld gezonden en tegen 10 man en een 2-1 voorsprong zou het toch moeten kunnen.

Niets was minder waar. In nog geen 10 minuten tijd had Cobu Boys de stand naar 2-3 getild. Eerst verdween er een vrije trap in de linker benedenhoek en even later een communicatiefout en de spits kon de voorsprong voor Cobu Boys erin lepelen. CSW leek met nog een paar minuten te spelen op een aangeslagen boxer maar kon nog wel de kracht opbrengen om de gelijkmaker te forceren. John Groenewegen bracht de bal in, Vincent Wens lag de bal terug op Nick de Vink en zijn schot verdween prachtig in de bovenhoek. 3-3. De scheidsrechter van dienst floot vrijwel direct af.

Al met al een mooie wedstrijd voor het publiek, maar de Wilnissers schieten er niet veel mee op. Aankomend weekend is er geen speelronde voor CSW.

CSW - Cobu Boys 3 - 3 (1 -0) Het Wilnisse CSW heeft in de strijd om een periodetitel kostbare punten laten liggen. Tegen concurrent Cobu Boys uit Amersfoort werd in een spectaculaire wedstrijd met 3-3 gelijkgespeeld. Het zag er een uur lang niet naar uit dat Cobuv Boys punten … Lees meer »