Atalante H2 wint met 4-0 van directe rivaal

Geplaatst op: 18 februari 2008

De zaterdag was al bijna om toen Atalante H2 gesponsord door A-side vertrok naar Huizen. Er was weinig publiek op de tribune en de wedstrijd ging meteen goed van start. De A-side mannen geloofden erin en gingen goed mee. Door alles van de grond te halen en sterk aan te vallen won Atalante de eerste set met 25-22.

Set twee, ondertussen waren er plusminus 40 scheidsrechters op de tribune gaan zitten, die alles uit, touché of voetfout vonden wat de mannen van Atalante 2 ook maar deden. Maar de scheidsrechter laat zich niet kennen, en fluit stug door. Mede hierdoor worden de A-side mannen gemotiveerd om de set te pakken: 25-21.

De derde set dient zich aan, nu is echt het gevecht begonnen: wordt het 2-1 of 3-0? We weten het nu wel maar toen nog niet. Tijdens deze set wordt er een lange tijd tegen een achterstand aangekeken, maar de mannen vechten terug, van 23-19 naar 23-23. Bij het 19e punt van Heren 2 wordt jeugdspeler Leroy Kuijper ingewisseld. Nog helemaal in vorm sinds de wedstrijd van heren 1 brengt hij de constante pass terug bij heren 2. Het supertalent Leroy Kuijper geeft zijn visitekaartje weer af, 23-23 dus. Een time out van de tegenstander volgt. Bij heren 2 was het simpel. Erik Verbruggen meldde aan Rick van de Linden, gooi maar rotzooi naar buiten, dan sla ik ze wel in. Rick van de Linden is de opgooier van H2 voor de mensen die dat nog niet weten. De tegenstander serveert, de pass is minder (dus niet van Leroy), rotzooi dus, dus volgens afspraak gaat de bal naar buiten, en volgens afspraak VUUR. De bal gaat via een touche, uit. UIT dus, en dat ziet de scheidsrechter wel. UIT dus, en de 40 scheidsrechters vinden dat ook. Helaas, 23-24 voor de Huizenaren. Rick de opgooier gaat uit z'n pannetje, en alles lijkt erop dat het snel over is. Maar na liefst 4 setpoints van Huizen en 2 van Atalante eindigt de set met 30-28 in het voordeel van de A-side equipe.

Met een hele vette 3-0 gaan de Vinkeveense mannen de vierde set in, het bier roept, het uitje staat voor de deur. Alles wijst op een snelle aftocht van heren 2, de vierde set wordt gepakt met 25-18. Een hele vette 4-0 overwinning voor Heren 2. Mede door een hele sterke verdediging, hebben de heren van 2 kunnen winnen, perfect!

De zaterdag was al bijna om toen Atalante H2 gesponsord door A-side vertrok naar Huizen. Er was weinig publiek op de tribune en de wedstrijd ging meteen goed van start. De A-side mannen geloofden erin en gingen goed mee. Door alles van de grond te halen en sterk aan te … Lees meer »