Onverdiende nederlaag voor CSW

Geplaatst op: 11 februari 2008
Tegen het op de tweede plaats staande Eemboys heeft CSW zaterdag een onverdiende nederlaag geleden. Na een 2-0 achterstand bij rust werd het uiteindelijk 2-1.

CSW begon heel sterk aan de wedstrijd en had eigenlijk in de eerste twintig minuten de wedstrijd al naar zich toe kunnen trekken. De eerste kans van de wedstrijd was voor Ronald Lucassen na een prachtige pass van Bas Spruijt. Het schot van Lucassen ging echter via de vingertoppen van de keeper net naast.

CSW bleef sterk aandringen in de beginfase en domineerde de wedstrijd. Vooral door het snelle storen van CSW werd de tegenstander nauwelijks tijd gegund een aanval op te bouwen. CSW kwam een aantal malen goed door via Ronald Lucassen aan de linkerkant maar het eindstation om de leiding te nemen ontbrak. Na een half uur spelen kwam CSW zeer ongelukkig op achterstand. Een moeilijke terugspeelbal op doelman Prins werd niet goed verwerkt en via de paal en een speler van CSW verdween de bal in het doel. CSW was het even kwijt en kwam voor rust op een 2-0 achterstand. Na balverlies op het middenveld werd een speler van Eemboys de diepte in gestuurd die zomaar op doelman Prins af kon lopen en beheerst scoorde.

Na rust nam CSW het heft meteen in handen. Eerst verscheen Jilles Klumper oog in oog met de keeper maar werd net te ver naar buitengedreven om te scoren. Een prima combinatie bracht Nick de Vink in vrije positie maar zijn schot verdween naast de goal. Even later viel dan toch de verdiende goal. Na een voorzet van Vincent Wens vanaf de achterlijn kon Nick de Vink van dichtbij intikken. CSW rook dat er meer inzat en bleef met goed voetbal de tegenstander onder druk zetten. Een prachtige pegel van Cesar de Kuyer werd schitterend gestopt door de keeper. Door het aandringen van CSW kon Eemboys een aantal malen gevaarlijk worden via de counter maar ook daar ontbrak het aan de afwerking. Vlak voor tijd leek de gelijkmaker nog te vallen maar het schot van Frank Zaal uit de draai verdween aan de verkeerde kant van de paal.

As. Zaterdag speelt CSW weer een thuis wedstrijd tegen Cobu Boys aanvang 14.30 uur.

Tegen het op de tweede plaats staande Eemboys heeft CSW zaterdag een onverdiende nederlaag geleden. Na een 2-0 achterstand bij rust werd het uiteindelijk 2-1. CSW begon heel sterk aan de wedstrijd en had eigenlijk in de eerste twintig minuten de wedstrijd al naar zich toe kunnen trekken. De eerste … Lees meer »