Atlantis F1 wint weer

Geplaatst op: 11 februari 2008
De F1 van korfbalvereniging Atlantis heeft afgelopen zaterdag haar tweede wedstrijd, tegen KVA uit Aalsmeer, gewonnen. Het was een heel spannende wedstrijd waarbij beide teams veel kansen hebben gehad.

Het team dat het moeilijk heeft in de competitie had al 2x gelijk gespeeld en 1x gewonnen. Atlantis F1 wist dat er bij deze wedstrijd kansen waren om te winnen.

Met de opstelling van Jamaico Lamers, Lars van Wees, Leonie Kruiswijk en Suzanne van der Plas (helaas was Lieke van Scheppingen er vandaag niet bij) stond er een goed team. De eerste 5 minuten was dan ook voor Atlantis. Veel kansen kwamen er van Leonie en Suzanne. Bij een aanval van KVA werd te bal telkens onderschept door de heren. Eindelijk scoorde Suzanne een mooi afstandschot en was het feest op de tribune bij de ouders. Ondanks de vele kansen waren de laatste vijf minuten van de eerste helft voor KVA. De rust kwam precies op tijd.

In de tweede helft lieten coaches Alex van Senten en Cynthia Sassen Zoë invallen voor Leonie. Het spel werd sneller en opnieuw veel kansen voor onze F1. Suzanne kreeg een strafworp mee maar benutte deze helaas niet. Ook KVA kreeg een strafworp mee, waaruit niet werd gescoord. De wedstrijd ging gelijk op maar in de laatste 10 minuten kreeg Zoë een terechte strafworp die zij er wel ingooide waarmee de stand op 2-0 kwam. De kinderen enthousiast maar de ouders nog meer. Toen KVA toch nog 2-1 scoorde was de spanning op de tribune niet te houden maar deze stand veranderde niet meer. De tweede winstpartij van Atlantis F1 was een feit.

De F1 van korfbalvereniging Atlantis heeft afgelopen zaterdag haar tweede wedstrijd, tegen KVA uit Aalsmeer, gewonnen. Het was een heel spannende wedstrijd waarbij beide teams veel kansen hebben gehad. Het team dat het moeilijk heeft in de competitie had al 2x gelijk gespeeld en 1x gewonnen. Atlantis F1 wist dat … Lees meer »