Altantis 2 komt één punt tekort

Geplaatst op: 4 februari 2008
Zaterdag 2 februari reisde het door Pimentel Fasterner gesponseerde Atlantis 2 af naar Amsterdam. In het begin van de middag was daar de korfbalwedstrijd tegen Triaz 4. Atlantis heeft met 4 punten nog steeds de kans om te degraderen, dit geld ook voor Triaz. Triaz was eerder in het seizoen thuis al verslagen.

Jimmy de Koning ontbrak in het team met een gekneusde duim, hij zat wel op de bank en viel in de tweede helft nog in. Daarnaast ontbraken Sandra Gortenmulder door een blessure en Sandra Pronk is nog steeds herstellende van een blessure, verder trad Atlantis in zijn sterkst mogelijke opstelling aan.

Atlantis begon zwak aan de wedstrijd met binnen een kwartier al een 8-1 achterstand. Het team werd wakker geschud en toonde dat het veerkracht in huis had. Na geconcentreerd de wedstrijd te vervolgend werd de stand naar 8-7 getrokken. Met een 9-7 achterstand ging Atlantis 2 uiteindelijk rusten.

De 2e helft leverde beide partijen strijd en lust. Wat resulteerde in een zeer aantrekkelijke 2e helft. De wedstrijd ging gelijk op en Atlantis kwam meerdere malen op gelijke hoogte. Atlantis was de bovenliggende partij, maar wat met pech was de eindstand op de scorebord 15-14. Een doelpunt kwam Atlantis tekort om in Amsterdam één punt mee te nemen, waar het minimaal recht op had. De reserves Lisanne van Doornik, Kim Stolk, Tamara Gortenmulder en Mascha Hoogeboom worden door Atlantis 2 hartelijk bedankt voor hun inzet.

De komende wedstrijden zullen belangrijk worden om vanuit de onderste regionen te komen. Zaterdag 9 februari om 15.30 zal Atlantis 2 aan treden in de derby tegen de Vinken. Zij staan ook op 4 punten, dit beloofd een spannende wedstrijd te worden in de Phoenix sporthal.

Zaterdag 2 februari reisde het door Pimentel Fasterner gesponseerde Atlantis 2 af naar Amsterdam. In het begin van de middag was daar de korfbalwedstrijd tegen Triaz 4. Atlantis heeft met 4 punten nog steeds de kans om te degraderen, dit geld ook voor Triaz. Triaz was eerder in het seizoen … Lees meer »