Atlantis 3 wint weer

Geplaatst op: 28 januari 2008
Het derde team van Atlantis, gesponsord door Bos Containers, heeft afgelopen zaterdag verdiend gewonnen met 10-11, tegen Luno uit Linschoten.

Ondanks een damesprobleem kon Atlantis 3 zaterdag toch de wedstrijd tegen Luno spelen. Dit dankzij 2 juniorendames (Tamara Gortenmulder en Melissa van der Stap) en Christa Zeldenthuis uit het senioren 6. De vorige wedstrijd tegen Luno was thuis met 19-11 gewonnen maar volgens coach Mike Rijnbeek zou het geen makkelijke wedstrijd worden omdat Luno in thuiswedstrijden beter speelt dan in uit wedstrijden. Met dat in de oren geknoopt begon het team in de volgende opstelling, in de aanval; Linda Bon, Tamara Gortenmulder, Jan-Willem van Koevorden Brouwer en Pleun Neurink. In de verdediging; Tamira Breedijk, Ilse Stolk, Bert Pauw en Jeroen Mos.

Het begin van de wedstrijd ging gelijk op tot 2-2. Daarna nam Atlantis voor het eerst in de wedstrijd een voorsprong van 3 punten door twee schoten van Tamara en Bert en een vrije bal van Jan-Willem. Helaas kwam Luno voor rust al terug tot 4-5. In de rust werd de geblesseerde Linda Bon gewisseld voor Melissa van der Stap.

Na rust speelde Atlantis veel rustiger, dankzij aanwijzingen van coach Mike, en dat resulteerde in een voorsprong van 5 punten tot 4-9. De wedstrijd werd steeds harder, Atlantis liet zich daar in meeslepen, maakte onnodige fouten die door de scheidrechter bestraft werden met 2 strafworpen. In die harde strijd raakte Jeroen geblesseerd en kwam teamgenoot Serge Kraaikamp voor hem in het veld. Het scoren van Atlantis bleef even stil hangen, alleen Bert schoot raak waardoor de stand 6-10 werd. Christa Zeldenthuis kwam in de wedstrijd voor Ilse om de rust in het team te bewaren maar dat was erg moeilijk. Alleen Jan-Willem scoorde nog voor Atlantis. Helaas voor Luno kwam hun eindsprint te laat en hadden ze bij het eindsignaal 1 punt te kort. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een verdiende 10-11 overwinning voor het Bos Containers team.

Score van Atlantis door: Tamira Breedijk, Tamara Gortenmulder, Pleun Neurink en Ilse Stolk (1), Bert Pauw (3) en Jan-Willem van Koevorden Brouwer (4).

Het derde team van Atlantis, gesponsord door Bos Containers, heeft afgelopen zaterdag verdiend gewonnen met 10-11, tegen Luno uit Linschoten. Ondanks een damesprobleem kon Atlantis 3 zaterdag toch de wedstrijd tegen Luno spelen. Dit dankzij 2 juniorendames (Tamara Gortenmulder en Melissa van der Stap) en Christa Zeldenthuis uit het senioren … Lees meer »