Altantis 1 komt nog tekort

Geplaatst op: 28 januari 2008
Het door FORTIS gesponsorde Atlantis 1 speelde zaterdag tegen Vriendenschaar uit Bodegraven. De eerste thuis wedstrijd tegen Vriendenschaar werd verloren met 11-15. Vriendenschaar is de koploper in de poule van Atlantis. Voor Atlantis was er deze wedstrijd niks te verliezen. Vriendenschaar heeft het niet cadeau gekregen van Atlantis, jammer genoeg werd er verloren met 17-13.

Atlantis begon in de vertrouwde vakken aan de wedstrijd: Eline Laaper, Chantal Poolman, Jacco van Koeverden Brouwer en Mark Goverse in de verdediging begonnen: Kim Stolk, Lisanne van Doornik, Pim de Munter en Jelmer Steen. Aan het begin van de wedstrijd was al meteen duidelijk dat Vriendenschaar de 2 punten niet zomaar cadeau zouden krijgen. Atlantis heeft de punten hard nodig voor handhaving in de 3e klasse. Door veel knokkend werk stond Atlantis meerdere malen in de eerste helft voor. De ploeg zocht de juiste en goede kansen op. Dit resulteerde in mooie afstand schoten die werden gescoord door: Chantal Poolman en Jacco van Koeverden Brouwer. De eerste helft bleven beide ploegen gelijk opgaand. Atlantis 1 ging uiteindelijk rusten met een stand van 7-8.

In de tweede helft kwam Vriendenschaar al snel terug van de achterstand met de rust. Atlantis had in de tweede helft even moeite om het gas van Vriendenschaar bij te benen. De kansen die werden genomen en die er de eerste helft wel in vielen, wouden in de tweede helft niet meer vallen. Inmiddels waren er een aantal wissels doorgevoerd. Arjen Markus was in de ploeg gekomen voor Pim de Munter en Inge van Moort was er voor Kim Stolk ingekomen. Atlantis heeft het de koploper niet cadeau gedaan, om zomaar de punten in Bodegraven te houden. Er is voor gestreden door iedereen.

Over twee weken speelt Atlantis thuis tegen ESDO in de Phoenix, dit zal de wedstrijd zijn voor degradatie. Alleen bij winst houdt Atlantis een reële kans op handhaving in de derde klasse. Dus kom kijken en aanmoedigen want de ploeg heeft uw steun hard nodig.

Doelpunten deze wedstrijd kwamen van: Jacco van Koeverden Brouwer (5) Kim Stolk en Jelmer Steen (2), Eline Laaper, Chantal Poolman, Lisanne van Doornik en Mark Goverse (1).

Het door FORTIS gesponsorde Atlantis 1 speelde zaterdag tegen Vriendenschaar uit Bodegraven. De eerste thuis wedstrijd tegen Vriendenschaar werd verloren met 11-15. Vriendenschaar is de koploper in de poule van Atlantis. Voor Atlantis was er deze wedstrijd niks te verliezen. Vriendenschaar heeft het niet cadeau gekregen van Atlantis, jammer genoeg … Lees meer »