De Vinken pakt punt tegen koploper

Geplaatst op: 21 januari 2008

Eerste helft; meteen in de westrijd
De Vinken begon zoals vele wedstrijden dit seizoen sterk en wist dit nu ook vol te houden. Binnen 4 minuten stond de ploeg van coach Dirk van der Vliet op een 1-3 voorsprong door doelpunten van Mariska Meulstee, Arjan Kroon en Susanne de Wit. HCK kon snel langs zij komen tot een stand van 4-4. Pascal Kroon tekende daarna voor zijn 300ste goal voor het vlaggenschip en wist gelijk daarna nog een keer de korf te vinden. Wederom kon HKC aansluiting vinden en werd er een ruststand bereikt van 6-6.

Tweede helft; spannend slot
Na de rust kwam De Vinken wederom goed uit de startblokken. Mariska Meulstee scoorde, maar HKC reageerde hier direct op door met 9-7 een voorsprong te nemen. Pascal Kroon wist net zoals in de eerste helft tweemaal achtereen de korf te vinden en trok de stand tot 9-9. Met nog één minuut te spelen stond De Vinken aan de positieve kant van de score. Helaas scoorde HKC in de laatste minuut de gelijkmaker en dat resulteerde in een 10-10 eindstand.

26 januari Vinken 1 – Bolnes 1
Volgende week zaterdag 26 januari staat voor De Vinken een belangrijke thuiswedstrijd tegen Bolnes te wachten. Aanvang van de wedstrijd is 17:20 in sporthal De Boei.

Zaterdag 19 januari speelde het eerste team van De Vinken in Hardinxveld-Giessendam tegen de koploper van de poule. HKC stond met 13 punten aan kop. Het werd een gelijkopgaande wedstrijd met een 6-6 ruststand. Uiteindelijk wist de Fortis-equipe met een 10-10 eindstand een punt mee naar huis te nemen. Eerste Lees meer »