Atlantis F2 wint van Pernix F3

Geplaatst op: 14 januari 2008
Op zaterdag 12 januari moesten de kinderen en coaches al om kwart voor acht vertrekken om tegen Pernix F3 in Leiden te spelen.

Van deze tegenstander had de F2 op 22 december verloren met 1-0. Dus de speelstertjes hadden nog wel wat goed te maken. Vol goede moed begonnen Demi Klijn, Nina Baars, Zoé Trompert en Saskia Veenboer aan de wedstrijd. Al snel werd de bal onderschept en begon Atlantis aan de 1ste aanval. Nadat iedereen aan de bal was geweest zag Zoë haar kans en maakte haar 1ste doelpunt. Na nog een tijdje te hebben gespeeld was het rust. Megan en Robina gaven de kinderen nog wat aanwijzingen. Na de rust kwam Anna Schouten er in voor Demi en Elise van Walraven voor Zoë. Na tien minuten scoorde Saskia de 2-0. Na 10 minuten werd er eindelijk afgefloten.

Ook de stafworpen hebben we gewonnen met 6-4. Hierna konden de speelsters, coaches en meegereisde ouders het 1ste overwinningsfeestje gaan vieren.

Op zaterdag 12 januari moesten de kinderen en coaches al om kwart voor acht vertrekken om tegen Pernix F3 in Leiden te spelen. Van deze tegenstander had de F2 op 22 december verloren met 1-0. Dus de speelstertjes hadden nog wel wat goed te maken. Vol goede moed begonnen Demi … Lees meer »