01 - Autocross Abcoude

Nieuwe veranderingen in het minimabeleid De Ronde Venen


Geplaatst op: 9 januari 2008
Veranderingen in het minimabeleid per 1 januari 2008 voor inwoners van gemeente De Ronde Venen.

Nieuwe regeling voor gezinnen met kinderen: zwemlessen voor jonge kinderen

Heeft u een minimuminkomen en kinderen tussen de 4 en 12 jaar die nu zwemles volgen om het A-diploma te halen? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een tegemoetkoming van maximaal € 200, - voor de kosten van zwemles.

Hogere vergoedingen
Per 1 januari 2008 wordt de tegemoetkoming uit het declaratiefonds € 125, -.

De vergoeding voor chronisch zieken, gehandicapten en ouderen wordt €162,50.

Nieuwe folder en nieuw aanvraagformulier
Er komt een nieuwe folder met informatie over alle regelingen voor mensen met een laag inkomen. Begin januari is de folder klaar.

Ook werken we aan één formulier voor alle regelingen voor mensen met een laag inkomen. Het formulier wordt eenvoudiger om in te vullen en kan meteen worden gebruikt om te bekijken of u misschien ook voor één van de andere regelingen in aanmerking komt. Het nieuwe formulier zal vanaf februari gebruikt gaan worden.

Aanvragen in januari
De keuze voor een nieuw aanvraagformulier heeft gevolgen voor de aanvragen voor het declaratiefonds en zwemlessen. Als u voor deze regelingen in januari een aanvraag wilt indienen, noteren we uw naam, adres en de regeling waarvoor u een aanvraag indient. Als het nieuwe formulier klaar is, krijgt u van ons een brief met het aanvraagformulier en wordt uw aanvraag beoordeeld. Voor aanvragen voor de andere regelingen gebruiken we nog even de bestaande formulieren.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuwe veranderingen in het minimabeleid De Ronde Venen

Veranderingen in het minimabeleid per 1 januari 2008 voor inwoners van gemeente De Ronde Venen. Nieuwe regeling voor gezinnen met kinderen: zwemlessen voor jonge kinderen Heeft u een minimuminkomen en kinderen tussen de 4 en 12 jaar die nu zwemles volgen om het A-diploma te halen? Dan komt u mogelijk … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: