001 -Family

V.I.O.S. begint 2008 goed


Geplaatst op: 28 december 2007
V.I.O.S. begint het nieuwe jaar goed met de jaaruitvoering op zaterdagavond 12 en zondagmiddag 13 januari. In het geheel vernieuwde en zeer sfeervolle Partycentrum De Meijert zullen alle afdelingen van de vereniging de bezoekers vermaken met muziek, spectaculair slagwerk en majoretteshows. De ervaren muzikanten en majorettes maar ook de allerjongsten zullen hun beste beentje voorzetten. Op de zaterdagavond een verloting met prachtige prijzen beschikbaar gesteld door winkeliers uit de regio en een afterparty met medewerking van X-treme Show Productions.

De uitvoering begint op zaterdagavond 12 januari om 20.00 uur en op zondagmiddag om 14.00 uur. De zaal gaat een half uur voor aanvang open. De entreeprijs is 4 euro per persoon. Alleen op zondagmiddag is de entree voor kinderen tot 12 jaar gratis mits onder begeleiding van een volwassene. Kaartjes kunt u aan de zaal kopen. Maar wilt u zeker zijn van een plaats, koop dan uw kaartjes vanaf 2 januari op één van de voorverkoopadressen. In Mijdrecht is dat Primera De Jong in de Lindeboom 16 en in Vinkeveen bij Familie v.d. Linden, Snippenlaan 31 (van 16:00 tot 20:00 uur).

Voor informatie over V.I.O.S. en dweilorkest DORST kunt u terecht op www.vios-midreth.nl en www.dweilorkest-dorst.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

V.I.O.S. begint 2008 goed

V.I.O.S. begint het nieuwe jaar goed met de jaaruitvoering op zaterdagavond 12 en zondagmiddag 13 januari. In het geheel vernieuwde en zeer sfeervolle Partycentrum De Meijert zullen alle afdelingen van de vereniging de bezoekers vermaken met muziek, spectaculair slagwerk en majoretteshows. De ervaren muzikanten en majorettes maar ook de allerjongsten … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: