001 -Family

In 2008 wordt U bij Kookpunt verwacht


Geplaatst op: 27 december 2007
Komend jaar zal er maandelijks weer een bijeenkomst van het Kookpunt zijn. Dit is een gezellige ontmoetingsplaats voor 55 plussers die samen willen eten.

In 2007 zijn er al zeer geslaagde bijeenkomsten geweest, de deelnemers waren zeer enthousiast. Een greep uit het gastenboek:”Alle lof voor degenen die gekookt hebben. Vooral de rode kool zoals mijn moeder ze klaar maakte” en “Vandaag heb ik weer gesmuld en heerlijk gekletst”.  Want dat is het Kookpunt; lekker aanschuiven, heerlijk eten en een goed gesprek. De groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers en enkele vrijwilligers die het koken op zich nemen.  Het volgende Kookpunt is op 11 januari in basisschool de Eendracht (het scholencomplex bij de C1000 in Mijdrecht) in de  multifunctionele gezellige ruimte met een professionele keuken. Vanaf 17:00 uur bent u van harte welkom. We beginnen met een ontspannen kennismaking onder het genot van een hapje en een drankje. Rond 17:45 gaan we aan tafel en de maaltijd zal rond 19:30 afgerond worden.

De kosten voor deelname zijn € 7,- die u ter plekke kunt voldoen. U dient zich wel vooraf aan te melden bij een van de servicepunten  0297-383399 of 0297- 237610.
We zien u graag!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

In 2008 wordt U bij Kookpunt verwacht

Komend jaar zal er maandelijks weer een bijeenkomst van het Kookpunt zijn. Dit is een gezellige ontmoetingsplaats voor 55 plussers die samen willen eten.In 2007 zijn er al zeer geslaagde bijeenkomsten geweest, de deelnemers waren zeer enthousiast. Een greep uit het gastenboek:”Alle lof voor degenen die gekookt hebben. Vooral de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: