001 -Family

Nieuwjaarsbijeenkomst in het gemeentehuis Aalsmeer


Geplaatst op: 27 december 2007
De gemeente Aalsmeer organiseert op woensdag 2 januari 2008 vanaf 20.00 tot 23.00 uur de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst. Alle Aalsmeerders en Kudelstaarters zijn van harte welkom in de Burgerzaal van het gemeentehuis om elkaar in een informele sfeer een gelukkig Nieuwjaar te wensen onder het genot van een drankje en een hapje.

Dit jaar zal de bijeenkomst in het teken staan van “Kunst en Cultuur”, in dit kader zal de Stichting Kunst en Cultuur Aalsmeer nadrukkelijk voor het voetlicht worden gebracht en een aantal vrijwilligers in het zonnetje worden gezet. Tevens komt het Aalsmeers Vrouwenensemble “Davanti” een aantal liederen zingen.

Het gemeentebestuur nodigt iedereen van harte uit om deze avond naar het gemeentehuis te komen om met elkaar 2008 een feestelijke start te geven.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuwjaarsbijeenkomst in het gemeentehuis Aalsmeer

De gemeente Aalsmeer organiseert op woensdag 2 januari 2008 vanaf 20.00 tot 23.00 uur de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst. Alle Aalsmeerders en Kudelstaarters zijn van harte welkom in de Burgerzaal van het gemeentehuis om elkaar in een informele sfeer een gelukkig Nieuwjaar te wensen onder het genot van een drankje en een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: