001 -Family

Stichting “Paraplu” ook in 2008 actief


Geplaatst op: 24 december 2007
Zoals altijd gonst het de vanaf begin 2007 weer opnieuw van activiteiten, welke de Stichting 'Paraplu' voor de inwoners van De Ronde Venen organiseert.

Computercursussen
Bij de druk bezochte computercursussen die in januari beginnen zijn nog enkele plaatsen vrij voor de snelle beslissers.
Op de dinsdagmiddag en de woensdagmorgen is er een cursus voor beginners, dus voor iedereen die geen of nagenoeg geen ervaring heeft met de computer. Het onbekende wordt overwonnen en men leert op de computer te werken.
Ook op dinsdagmiddag zijn nog enkele plaatsen vrij in de cursus voor gevorderden, waar men verder ingaat op het werken met en meer handigheid krijgt in het omgaan met de computer.

Werken met Internet
Voor degenen die de computer voldoende kent is er nu een mogelijkheid om vertrouwd te raken met Internet en Email. Opzoeken en opslaan van gegevens en allerlei informatie en het verzenden en ontvangen van emailberichten. Gedurende vier woensdagavonden ontvangt u de nodige informatie en kennis om zelfstandig verder te kunnen gaan.

Cursus Bridgen
De cursus “bieden en uitspelen” bij bridge begint op maandag 14 januari a.s. en verder op 9 maandagavonden, in een gezellige en rookvrije ruimte.

Schilderen
Bij twee schildercursussen die op de woensdagmiddag plaatsvinden zijn nog enkele plaatsen vrij. Het is de cursus “Schilderen met acryl” (5 dagdelen) voor beginners en gevorderden én de cursus “Kennismaken met Schilderen met de Roller” (4 dagdelen).

Voor meer informatie over al deze activiteiten en voor aanmelding kan contact worden opgenomen met Jacqueline Adema, telfnr. 0297-283908. Via email kan men altijd terecht op het adres stichtingparaplu@planet.nl of op de website; www.stichtingparaplu.nl om een inschrijfformulier aan te vragen of te downloaden.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Stichting “Paraplu” ook in 2008 actief

Zoals altijd gonst het de vanaf begin 2007 weer opnieuw van activiteiten, welke de Stichting 'Paraplu' voor de inwoners van De Ronde Venen organiseert. ComputercursussenBij de druk bezochte computercursussen die in januari beginnen zijn nog enkele plaatsen vrij voor de snelle beslissers. Op de dinsdagmiddag en de woensdagmorgen is … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: