001 -Family

Groot alarm na ongeval Herenweg Leimuiden / Kudelstaart.


Geplaatst op: 21 december 2007
Kudelstaart - Vrijdagavond rond 19.30 uur werd de brandweer van Aalsmeer, Uithoorn en de duikers van Amstelveen opgeroepen voor een auto ter water aan de Herenweg in Kudelstaart.

Ter plaatse bleek dat er een bestelbus, via een hek, enkele bermpaaltjes, het dijkje en een boom half boven / in het water lag. Omdat de bestuurder onvindbaar was en het voorruit los hing, werd er ''middel duik alarm'' af gegeven. Dit omdat de bestuurder mogelijk door het voorruit heen gelanceerd was, de Westeinder in.

Na het middelalarm werden ook de duikers van Hoofddorp (en een hulpverleningsvoertuig), de brandweerboot van Aalsmeer, de ladderwagen van Amstelveen en duikers en autospuit van brandweer Nieuwkoop - Ter Aar opgeroepen. Ook de politie begon een zoektocht naar de man, al snel bleek dat hij zich bij een familielid in de woning bevond, hij is daarop aangehouden. Of de bestuurder onder invloed was van alcohol of andere stoffen is niet bekend.  
 
Foto': www.brandweeraalsmeer.web-log.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Brandweeraalsmeer.web-log.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Groot alarm na ongeval Herenweg Leimuiden / Kudelstaart.

Kudelstaart - Vrijdagavond rond 19.30 uur werd de brandweer van Aalsmeer, Uithoorn en de duikers van Amstelveen opgeroepen voor een auto ter water aan de Herenweg in Kudelstaart. Ter plaatse bleek dat er een bestelbus, via een hek, enkele bermpaaltjes, het dijkje en een boom half boven / in het water lag. Omdat de bestuurder … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: