001 - Bader

Auto in sloot, getuigen gezocht


Geplaatst op: 21 december 2007
Mijdrecht - Dinsdag 18 december is een 24-jarige automobilist met zijn auto en aanhanger in de sloot terechtgekomen omdat hij moest uitwijken voor een tegenligger.

De 24-jarige bestuurder uit Nieuwkoop reed rond 14.46 uur over de Ringdijk Tweede Bedijking. Toen hij een vuilnisauto passeerde, die op de andere weghelft stilstond, reed er plotseling een tegenligger op zijn weghelft. Om een aanrijding te ontwijken, stuurde de man naar rechts, raakte in een slip en kwam in de naastgelegen sloot terecht. De Nieuwkooper kon op eigen kracht en zonder letsel uit zijn auto klimmen. De weg is één uur afgesloten geweest om de ravage op te ruimen. De bestuurder van de personenauto, een blauwe Peugeot, die de inhaalmanoeuvre maakte, is doorgereden en de politie zoekt getuigen.

U kunt contact opnemen met het politiewijkteam De Ronde Venen, via 0900-8844. Anoniem kan ook, belt u dan met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Auto in sloot, getuigen gezocht

Mijdrecht - Dinsdag 18 december is een 24-jarige automobilist met zijn auto en aanhanger in de sloot terechtgekomen omdat hij moest uitwijken voor een tegenligger.De 24-jarige bestuurder uit Nieuwkoop reed rond 14.46 uur over de Ringdijk Tweede Bedijking. Toen hij een vuilnisauto passeerde, die op de andere weghelft stilstond, reed … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: