001 -Family

Kramenmarkt Rondeveense verenigingen in de Willisstee


Geplaatst op: 20 december 2007
De traditionele kramenmarkt in combinatie met de nieuwjaarsreceptie van het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente De Ronde Venen vindt plaats op 3 januari in de Willisstee.

De combinatie van kramenmarkt en nieuwjaarsreceptie is al jarenlang een publiekstrekker en daardoor een geschikt moment om vrienden en bekenden een gelukkig en gezond nieuwjaar toe te wensen.

Tijdens de kramenmarkt presenteren vijftig Rondeveense verenigingen, instellingen en instanties zich aan de inwoners van de gemeente De Ronde Venen. Ze laten zien welke activiteiten zij aanbieden en enkele verenigingen geven deze avond ook presentaties. Onder de deelnemende verenigingen bevinden zich onder andere sportverenigingen, muziekverenigingen, kerkelijke instanties, toneelverenigingen, hobbyclubs en milieuverenigingen. Daarnaast wordt ieder jaar een bepaald thema benadrukt. Dit jaar is gekozen voor het thema “welzijn en maatschappelijke instellingen”.

Stichting Welzijn Ouderen en Stichting Leefbaarheid fuseren per 1 januari 2008. Tijdens de kramenmarkt zal rond 20.30 uur het logo en de naam van de nieuwe welzijnsstichting feestelijk worden onthuld door wethouder Jan van Breukelen.

De kramenmarkt vindt plaats op donderdag 3 januari 2008 van 19.00 uur tot 22.00 uur in de Willisstee in Wilnis, Pieter Joostenlaan 24.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kramenmarkt Rondeveense verenigingen in de Willisstee

De traditionele kramenmarkt in combinatie met de nieuwjaarsreceptie van het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente De Ronde Venen vindt plaats op 3 januari in de Willisstee. De combinatie van kramenmarkt en nieuwjaarsreceptie is al jarenlang een publiekstrekker en daardoor een geschikt moment om vrienden en bekenden een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: