001 - Bader

Bloemetje van de gemeenteraad voor Viribus Unitis


Geplaatst op: 20 december 2007
Tijdens het kerstconcert dat muziekvereniging Viribus Unitis afgelopen zaterdag heeft gegeven in Willisstee, heeft voorzitter Cor van Leeuwen meegedeeld, dat het bloemetje van de maand deze keer door de gemeenteraad is uitgereikt aan muziek- vereniging Viribus Unitis uit Wilnis.

Het afgelopen jaar is de fanfare bij velerlei (dorps)activiteiten betrokken geweest, waarbij Koninginnedag, dodenherdenking en monumentennacht wel de meest in het oog springende optredens waren. Daarnaast heeft het fanfare orkest in november een eerste prijs behaald tijdens deelname aan een concertwedstrijd van de KNFM in de 2e divisie fanfare in Enschede. De fanfare heeft het zelfs zo goed gedaan, dat de vereniging nu in de top 3 staat van beste orkesten in deze divisie in Nederland. Tot slot is muziekvereniging Viribus Unitis eind november 80 jaar geworden.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bloemetje van de gemeenteraad voor Viribus Unitis

Tijdens het kerstconcert dat muziekvereniging Viribus Unitis afgelopen zaterdag heeft gegeven in Willisstee, heeft voorzitter Cor van Leeuwen meegedeeld, dat het bloemetje van de maand deze keer door de gemeenteraad is uitgereikt aan muziek- vereniging Viribus Unitis uit Wilnis. Het afgelopen jaar is de fanfare bij velerlei (dorps)activiteiten betrokken geweest, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: