Brinio Hond wéér Clubkampioen bij De Amstel


Geplaatst op: 20 december 2007
Afgelopen zaterdag was het weer zover; de prijsuitreiking van de jaarlijkse clubkampioenschappen bij zwem- en polovereniging De Amstel. In een overvol clubhuis in Uithoorn werd de avond geopend met het uitreiken van de medailles behorende bij de laagste plaatsen.

Langzaam maar zeker werd de spanning opgebouwd. Zo werden eerst ook nog de prijzen uitgereikt voor de winnaars van de surprise-estafette: 1e Merlijn, Jasper en Thijs en voor de familie-estafette: respectievelijk de families Kok, Hond en van Duijkeren. Voor de individuele uitslagen was er een duidelijk onderscheid gemaakt tussen deelnemers die aan wedstrijdzwemmen doen en zij die recreatief zwemmen, dan wel waterpolo spelen. De bekers voor de “niet-wedstrijdzwemmers” gingen naar: 1e Robert van Duijkeren, 2e Hilde Roseboom en 3e Loïs van Duijkeren. De schaal horend bij de beste verbetering van de Clubrecords werd wederom in ontvangst genomen door Brinio Hond met een verbetering van maar liefst 41 seconden, met op een 2e plaats Nick Sijmons met 15 seconden en als 3e Noëlla Hond met 12 seconden.

Toen volgde het klapstuk van de avond, waar de meesten toch wel voor gekomen waren; de bekers voor de 1e, 2e en 3e prijs. De 3e prijs ging naar Thijs Böhm met 251,62 punten (met een voorsprong op de 4e met maar 36 honderdste punt). Als tweede eindigde Noëlla Hond (vorig jaar 1e) met 232,31 punten en haar broer op de 1e plaats als de clubkampioen 2007 met een voorsprong 17 honderdste punt.

Hierbij feliciteren wij alle winnaars maar in het bijzonder Brinio Hond, die voor de 5e keer in 10 jaar met de hoofdprijs naar huis ging.

Meer informatie en alle foto’s en uitslagen zijn te vinden op de website van de Amstel: www.zpv-de-amstel.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Brinio Hond wéér Clubkampioen bij De Amstel

Afgelopen zaterdag was het weer zover; de prijsuitreiking van de jaarlijkse clubkampioenschappen bij zwem- en polovereniging De Amstel. In een overvol clubhuis in Uithoorn werd de avond geopend met het uitreiken van de medailles behorende bij de laagste plaatsen. Langzaam maar zeker werd de spanning opgebouwd. Zo werden eerst ook … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: