001 -Family

Film in de Veenhartkerk


Geplaatst op: 20 december 2007
Komende vrijdag, 28 december, is er weer Veenhartfilmavond. De Veenhartfilmavond is voor iedereen die dicht bij huis wil genieten van de betere films en er vrijblijvend over door wil praten, met openheid en respect voor ieders opvatting.

De Veenhartkerk is een kerk die op een eigentijdse en creatieve manier kerk probeert te zijn. Een kerk die er niet alleen wil zijn voor zichzelf, maar voor De Ronde Venen. We willen een plek zijn waar ruimte is voor iedereen die bezig is met religie of nadenkt over zingeving. Al onze activiteiten, ook de Veenhartfilmavonden, zijn bedoeld om op een uitdagende manier met religie en zingeving bezig te zijn.

De Veenhartfilmavond is in het gebouw van de Veenhartkerk, Grutto 2a te Mijdrecht. Vanaf 20.00 uur is de zaal open en de film start om 20.30 uur, entrée € 2,00. De film wordt vertoond op een groot scherm en na afloop is er een drankje en gelegenheid om na te praten.

Wil je weten welke film er draait of wil je meer informatie over de filmavonden? Kijk op onze website www.veenhartkerk.nl en geef je op voor de Veenhartfilmladder, dan word je maandelijks op de hoogte gehouden.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Film in de Veenhartkerk

Komende vrijdag, 28 december, is er weer Veenhartfilmavond. De Veenhartfilmavond is voor iedereen die dicht bij huis wil genieten van de betere films en er vrijblijvend over door wil praten, met openheid en respect voor ieders opvatting. De Veenhartkerk is een kerk die op een eigentijdse en creatieve manier kerk … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: