001 -Family

Oliebollenconcert en klunen in De Kwakel


Geplaatst op: 20 december 2007
Op zondagmiddag 30 december organiseert muziekvereniging Tavenu een gezellige middag in het centrum van De Kwakel. De zondag tussen kerstmis en nieuwjaar in leek Tavenu een uitgelezen zondag om een concertje te geven. Omdat het in die tijd redelijk fris kan zijn werd besloten om ook een activiteit te organiseren waar het publiek warm van wordt en zo werd het idee geboren van het Kwakels kampioenschap klunen. De mensen die niet meedoen met de wedstrijd kunnen warm blijven met chocolademelk, glühwijn en oliebollen.

Om 13.00 uur opent de slagwerkgroep van Tavenu het oliebollenconcert. Daarna speelt de fanfare, voor het eerst o.l.v. Leo Huis, een afwisselend programma. Gespeeld word o.a. Perhaps Love, muziek uit de film The Rock en als afsluiting Happy New Year bekend van ABBA.

Daarna is het tijd voor het klunen. Om het dorpshuis zal een parcours uitgezet worden met hindernissen. Deelnemers moeten dit parcours, uiteraard op schaatsen (met beschermhoezen), zo snel mogelijk afleggen. Voor de winnaar ligt de eeuwige roem klaar aan de finish plus een mooie trofee. Er word gekluund in 2 categorieën nl. jeugd t/m 15 jaar en van 16 tot 106 jaar.

Tijdens het klunen zal de steelband van Tavenu, met zangeres Dolores, zorgen voor warme Caribische klanken. Leden van K.D.O. B2 zullen die middag oliebollen verkopen. De opbrengst gebruiken ze voor hun jaarlijkse sportweekend.

Opgeven voor het klunen kan bij Sandra Commandeur tel. 06 44246774, tot uiterlijk 30 december 12.30 uur. Deelname is op eigen risico.

Dus kom op 30 december naar het plein voor het dorpshuis De Quakel en cafetaria het Trefpunt. Aanvang is 13.00 uur en de toegang is gratis. Er is een beperkt aantal zitplaatsen dus als u verzekerd wilt zijn van een zitplaats neem dan uw eigen (klap) stoel mee.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Oliebollenconcert en klunen in De Kwakel

Op zondagmiddag 30 december organiseert muziekvereniging Tavenu een gezellige middag in het centrum van De Kwakel. De zondag tussen kerstmis en nieuwjaar in leek Tavenu een uitgelezen zondag om een concertje te geven. Omdat het in die tijd redelijk fris kan zijn werd besloten om ook een activiteit te organiseren … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: