001 - Bader

Oliebollen en appelflappen in Wilnis van Viribus Unitis


Geplaatst op: 19 december 2007
Leden van muziekvereniging Viribus Unitis uit Wilnis zorgen ervoor dat op maandagmorgen 31 december weer verse oliebollen en appelbeignets te koop zijn.

Traditiegetrouw vindt deze activiteit plaats in een loods die op het terrein staat van ijzerhandel Kroon aan de Burg. Padmosweg 43 in Wilnis. De vers uit de pan komende oudejaarslekkernijen kunnen daar van 07.00 tot 11.00 uur worden gekocht/afgehaald. Ook kunnen bollen en flappen, voorzover de bakkers het kunnen bijbenen, worden gekocht aan de VU-kraam die vanaf 09.00 uur bij het voormalige raadhuis in de Dorpsstraat in Wilnis staat.

De via de huis-aan-huis in Wilnis verspreide folder of de vooraf (telefonisch 284446) bestelde oliebollen en appelflappen worden maandagmorgen door de leden van VU thuisbezorgd.

Een aktie waar muziek in zit omdat de opbrengst ten goede komt aan de jeugd- en jongerenactiviteiten van Viribus Unitis.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Oliebollen en appelflappen in Wilnis van Viribus Unitis

Leden van muziekvereniging Viribus Unitis uit Wilnis zorgen ervoor dat op maandagmorgen 31 december weer verse oliebollen en appelbeignets te koop zijn. Traditiegetrouw vindt deze activiteit plaats in een loods die op het terrein staat van ijzerhandel Kroon aan de Burg. Padmosweg 43 in Wilnis. De vers uit de pan … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: