001 - Homan Zonnepanelen

Instituut Perine uit Mijdrecht behoort bij de Beste 3 Beauty Salons van Nederland


Geplaatst op: 18 december 2012

‘Hartelijk gefeliciteerd’, daar begon de officiële brief mee die wij mochten ontvangen namens de organisatie van Beauty Award. Instituut Périne Total Skin Improvement & Advice is genomineerd voor de Beauty Salon van het jaar 2013.

De Beauty Award is een vakprijs en de hoogst haalbare onderscheiding binnen de branche. De prijs is bedoeld om de professionaliteit van het vak in zijn geheel te bevorderen.

Om kans te maken op deze prijs dien je aan een hoop eisen te voldoen. Vele uren hebben wij met het hele team besteed aan de inhoud en de presentatie van onze inzending. Een deskundige vakjury boog zich de afgelopen maanden over de vele uitstekende inzendingen die binnenkwamen bij de Beauty Award commissie. ‘De jury heeft uw inzending van hoge kwaliteit bevonden en genomineerd voor de Beauty Salon van het jaar 2013’, zo stond in de brief vermeld.

Alle deelnemende schoonheidsspecialisten c.q. salons zijn tijdens de eerste nominatieronde door de vakjury beoordeeld op verschillende aspecten, zoals innovatie, vakinhoudelijke kennis, business, PR & marketing en opleidingen/ trainingen, waarna een eerste selectie volgde. Vervolgens zijn deze geselecteerde salons tijdens de tweede ronde door een ‘Mystery Guest’ bezocht. Deze Mystery Guest beoordeelde tijdens haar anonieme bezoek onder meer de kwaliteit qua behandelingen, serviceniveau, hygiëne en klantvriendelijkheid. Werkelijk álles moet kloppen! Na deze twee juryronden heeft de vakjury op maandag 17 december de uiteindelijk 3 genomineerde bedrijven binnen deze categorie bekend gemaakt.

Op 14 januari is de volgende ronde. Dan zal een 5 koppige jury een persoonlijk interview met Périne hebben. Uiteraard zijn we heel trots dat de vakjury ons heeft genomineerd en kijken we uit naar maandag 4 maart: de dag waarop de uiteindelijke winnaar bekend wordt gemaakt.

Publieksprijs
Naast de officiële Award, is er ook een publieksprijs. Een maand lang kunt u middels een online verkiezing stemmen op ons Instituut. Dit zal rond half januari tot half februari plaatsvinden. U kunt uw stem uitbrengen via de link op onze website www.perine.nl of via www.beauty-award.nl nominatie: Beauty Salon van het jaar 2013 met meer dan 3 FTE.
Uiteraard hopen wij op uw steun en willen u alvast bedanken voor uw stem!

Instituut Périne, Total Skin Improvement & Advice
Genieweg 8

3641 RH Mijdrecht
Telnr. (0297)273121
info@perine.nl
www.perine.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Instituut Perine uit Mijdrecht behoort bij de Beste 3 Beauty Salons van Nederland

‘Hartelijk gefeliciteerd’, daar begon de officiële brief mee die wij mochten ontvangen namens de organisatie van Beauty Award. Instituut Périne Total Skin Improvement & Advice is genomineerd voor de Beauty Salon van het jaar 2013. De Beauty Award is een vakprijs en de hoogst haalbare onderscheiding binnen de branche. De … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: