001 - Bader

VSB Fonds en Scouting maken ouderen blij


Geplaatst op: 19 december 2007
Afgelopen vrijdag hebben de Verkenners en de Padvindsters van Scouting Jan van Speyk uit Mijdrecht alle ouderen in de verzorgingshuizen in De Ronde Venen blij gemaakt met een mooi kerststukje. De kerststukjes zijn gesponsord door het VSB Fonds.

De ouderen waren blij verrast door deze actie en de Scouts werden dan ook hartelijk ontvangen. De kinderen hebben maar liefst vijf huizen aangedaan: Nieuw Avondlicht en Gerardus Majella in Mijdrecht en Zuiderhof, Vinkenoord en Mariaoord in Vinkeveen. Alle bewoners kregen een kerststukje.

Naast deze actie verkoopt Scouting Jan van Speyk elk jaar kerstukjes, waarvan de opbrengst gebruikt wordt voor het onderhoud van de Scoutingboerderij en de aanschaf van kampeermateriaal. De groep wil iedereen bedanken die Scouting een warm hart toedraagt en dit jaar een kerstukje heeft gekocht.

Tevens wil Scouting Jan van Speyk iedereen fijne feestdagen en een geweldig 2008 wensen. Tot volgend jaar!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

VSB Fonds en Scouting maken ouderen blij

Afgelopen vrijdag hebben de Verkenners en de Padvindsters van Scouting Jan van Speyk uit Mijdrecht alle ouderen in de verzorgingshuizen in De Ronde Venen blij gemaakt met een mooi kerststukje. De kerststukjes zijn gesponsord door het VSB Fonds. De ouderen waren blij verrast door deze actie en de Scouts werden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: